Setari Cookie-uri

Office Shoes anunta reduceri de pana la 40% pentru Paste

Preturi speciale dedicate Pastelui doar la Office Shoes.

comunicat de presa:

Pastele este o perioada exceptionala pentru daruit, pentru a bucura ziua oamenilor cu un cadou inspirat sau chiar pentru a-ti completa garderoba cu tinute, accesorii si incaltaminte noi. Branduri precum Cat, Converse, Gant, Geox, Lacoste, Napapijri, New Balance, Polo Puma, Skechers sau Vans si multe altele vor fi disponibile in aceasta perioada in oferta retailerului Office Shoes la preturi special dedicate acestei sarbatori.

Mai mult, Office Shoes are si o oferta dedicata abonatilor la newsletter. Pana pe 17 aprilie, toti cei care se vor abona vor primi un cod promotional care le asigura o reducere de pana la 40%. Odata cu newsletter, sunt oferite si informatiile cu privire la toate brandurile disponibile la pret special. Astfel, cu o gama atat de bogata de produse, cadourile si cumparaturile personale de Paste n-au fost nicicand mai usor de facut.

Citește și:

In ceea ce priveste stilul potrivit acestei perioade, tendintele pentru 2017 sunt orientate catre o prezenta cat mai bogata in cromatica alb-negru, dar si in culorile vibrante, electrice si metalice, care completeaza tinutele lejere de primavara. In oferta Office Shoes sunt disponibile sute de modele potrivite fiecarui gust si fiecarei vestimentatii. Tonul acestui an e despre atitudine cu accesorii, haine si incaltaminte pe masura.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.