Setari Cookie-uri

5 rochii sub 70 lei pentru tinuta de primavara

Rochiile de primavara trebuie sa fie colorate si sa (ne) arate fabulos, iar asta nu inseamna ca sunt neaparat si la preturi ridicate. Am cautat cele mai dragalase rochii pentru tinuta de primavara, sub 70 de lei.

Primavara se numara imprimeurile si nuantele viu colorate. Primavara se numara materialele fine si vaporoase. Si tot primavara se numara, bineinteles, rochiile.

Daca deschizi dulapul si constati ca anotimpul florilor te-a luat si de aceasta data prin surprindere, gasindu-te nepregatita din punct de vedere al garderobei, inseamna ca este timpul sa spargi pusculita si sa iti achizitionezi cele mai dragalase rochite.

Nu trebuie sa le cauti pe cele mai scumpe. Nici pe departe. Magazinele online pun la dispozitie o sumedenie de modele la preturi mai mult decat avantajoase.

Ti-am luat-o putin inainte si m-am uitat peste oferte. Iata ce mi-a placut mie si ce as purta in aceasta primavara.

Rochie cu umerii goi

Stiu ca ne confruntam cu o primavara destul de capricioasa si ca soarele este inselator, dar asta nu inseamna ca trebuie sa purtam de rochia care ne pune in valoare eleganta si feminitatea.

Citește și:

Modelul din imagine se potriveste de minune cu o jacheta de blugi sau din piele si pantofi eleganti sau casual. Daca se face si mai frig, poti sa pui pe deasupra chiar si un trenci, iar in picioare o pereche de ghetute scurte.

Rochii de primavara

Alege modelul de rochie preferat

Rochie cu imprimeu geometric

Pentru primavara as pastra la vedere rochiile cu maneci lungi sau trei sferturi, indiferent de lungimea fustei.

Potrivita pentru o iesire in oras, dar si pentru locul de munca, este rochia casual-office cu imprimeu geometric. Se poarta atat cu pantofi eleganti, cat si cu pantofi sport, cu un sacou pe deasupra sau cu jacheta. Fiind un model scurt, iti recomand purtarea dresului.

Rochii de primavara

Mai multe modele de rochii sub 70 de lei

Rochie midi cu imprimeu floral

Cel mai potrivit sfat, in aceasta perioada, pe care ti-l pot da este: nu te juca cu santatea ta! Stiu ca sunt zile in care soarele zambeste atat de frumos incat ne simtim pregatite sa scoatem chiar si sandalele la plimbare, insa nu degeaba i se mai spune "soare cu dinti".

Citește și:

Indreapta-ti atentia catre modelele care lasa cat mai putin piele la vedere, cum ar fi o rochie midi cu maneci. Imprimeul floral iti va reaminti ca suntem, totusi, in toiul primaverii.

Rochii cu imprimeu floral

Vezi oferta de rochii la preturi mici

Rochie mulata cu maneci lungi

Daca temperaturile scazute insista sa mai ramana in oras, ar trebui sa renuntam pentru moment la materialele fine, vaporoase si transparente in favoarea materialelor care pastreaza caldura corpului.

Chiar daca alegem o rochie cu umerii goi, manecile lungi ne vor asigura protectia necesara.

Rochii cu umerii goi

Rochii pentru toate stilurile


Acestea fiind spuse, nu uita ca primavara inseamna culoare, libertate si stralucire! Iesi din hainele in care ai hibernat intreg sezonul rece si lasa femeia din tine sa cucereasca lumea!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Maria Svetlychnaja

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.