Setari Cookie-uri

Editia cu numarul 8 a targului Detox + Market

Fix cu o saptamana inaintea mini vacantei am pregatit Detox+ Market!

targ de haine

Cand se apropie 1 mai deja incepem sa ne gandim la petreceri, mare si bagaje. Fix cu o saptamana inaintea mini vacantei am pregatit Detox+ Market 8 cu tema -The Partying Edition si ne-am organizat sa avem tot ce trebuie pentru a avea kitul perfect pentru plecare. Ne vedem pe 22 si 23 aprilie, intre orele 11-19, la A3 bistro, pe strada Mendeleev nr. 29.

Cu ce venim? Rucsacii zambareti ai Laurei Olaru, cei mai cool ochelari de soare, direct de la Cluj- Woven Atelier. Avem si creme cu particule de diamant de la Bio Getika, pentru ca sigur dupa party trebuie sa ne hidratam pielea, si parfumuri naturale de la Luviane. Aducem si o selectie de costume de baie si t-shirts cool de la Touch Skin Deep cu cele mai pe bune mesaje, bijuterii de la Adelina Petcan, Alina Simion si Lady Magpie. Piesele cu cele mai nebune printuri suprarealiste vin direct din atelierul Catch Michelle. Hit-ul o sa fie un mega sample sale Hobirama. Pe langa toate astea avem si o mare selectie de piese high-end pre-owned de la unele dintre cele mai fabuloase femei (Cristina Tausanu, Ina Borcea, Alina Tanasa si Diana Enciu, Oana Florea, Cristina Barnea, Alexandra Necula).

Citește și:

In line-up-ul acestei editii se mai gasesc si Razvan Corneci cu tricouri pline de swag, Lucian Rusu cu linia lui minimalista, plina de sensibilitate si emotie, Maria Amelian cu creatiile ei couture absolut impecabile, Iheart Conceptstore cu o selectie ampla de designeri, Atelier Muna cu haine care iti imbraca sufletul, Andreea Dinu cu cele mai relaxate rochii, un super corner ZOOT si cele mai fresh haine gandite de studentii de la Unarte.

Hai sa ne facem bagajele impreuna!

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.