Setari Cookie-uri

Pantofi de ocazie pentru rochia de banchet

Banchetul reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei tinere. Este evenimentul care ii poate schimba viata, este seara in care straluceste ca in nici o alta zi si in care colegii au ocazia sa o vada altfel decat s-au obisnuit.

O tanara in seara banchetului este ca mireasa in ziua nuntii, iar pregatirile incep, la fel, cu cateva zile, chiar saptamani inainte.

Se alege rochia, se cauta pantofii, se face programare la salonul de infrumusetare, iar cu o seara inainte corpul are parte de un tratament special pentru ca pielea sa fie catifelata ca a unui bebelus.

Astazi, insa, vorbim doar despre "pantofii Cenusaresei". Fie ca alegi o rochie lunga sau una scurta, pantofii joaca un rol extrem de important si trebuie sa le acorzi atentia cuvenita atunci cand pornesti in cautarea lor. Acestia trebuie sa completeze perfect tinuta, sa fie stralucitori si inediti, sa faca piciorul frumos si sa te ajute sa iti pastrezi eleganta.

Pantofi cu glitter alb

Faptul ca pantofii pentru rochia de banchet trebuie sa fie musai cu toc nu este o noutate. Si nici faptul ca pantofii cu particule stralucitoare se potrivesc cel mai bine cu o rochie de ocazie. Asa ca, indiferent daca alegi o rochie mulata - midi sau scurta, o rochie lunga ca de printesa sau una in clos, pantofii tip stiletto cu varf ascutit, toc subtire si glitter alb te vor transforma in vedeta noptii.

Citește și:

Nu uita sa iti pastrezi pe toata durata evenimentului si atitudinea corespunzatoare.

Pantofi argintii

Vezi colectia de pantofi cu toc!

Pantofi multicolori

Nu este nimic iesit din comun daca alegi o pereche de pantofi stiletto multicolori, la fel cum nu este gresit sa porti la banchet o rochie cu imprimeu floral.

Imi imaginez o rochie lunga pana in pamant, care lasa la vedere aceasta pereche de pantofi doar atunci cand urci/cobori scarile sau dansezi si ridici rochia ca sa nu calci pe ea.

Pantofi multicolori

Modele de pantofi cu imprimeuri

Pantofi cu toc si platforma

E greu sa gasesti o rochie care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere, mai ales daca esti miniona si visezi la o rochie de printesa. Ei bine, pentru astfel de situatii s-au inventat pantofii cu toc foarte inalt. Dar nu toate putem sa ne pastram echilibrul cu o astfel de pereche in picioare. Ce e de facut? Se cauta un model cu toc, dar si cu platforma.

Citește și:

Fii sigura ca o sa arati absolut superb cu o astfel de pereche de pantofi in picioare!

Pantofi cu platforma si toc

Modele de pantofi galbeni pentru toate gusturile

Stiletto roz

Cand vad aceasta pereche de stiletto imi imaginez cea mai dulce fata stralucind in cea mai "dulce" rochie, cu parul lasat desfacut pe spate, o diadema pe cap, o fata delicata si eleganta, frumoasa si zambitoare.

Este perechea de pantofi cu care Cenusareasa ar merge la bal si dupa care printul ar putea sa o recunoasca a doua zi.

Pantofi stiletto roz

Alege perechea de pantofi roz care ti se potriveste!

Sursa Foto Front Page: shutterstock/didesign021

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.