Setari Cookie-uri

Reserved sustine Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom 2017, de la Cluj-Napoca

Reserved isi manifesta sustinerea fata de Lotul National de Gimnastica al Romaniei.

comunicat de presa

gimnastica artistica RESERVED sustine Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, Masculin si Feminin, care au loc la Cluj-Napoca, in perioada 19 - 23 aprilie 2017. Campionatele Europene de Gimnastica sunt organizate pentru a doua oara in Romania, dupa 60 de ani, ocazie cu care Reserved, brandul grupului polonez LPP, isi manifesta sustinerea fata de Lotul National de Gimnastica al Romaniei, in calitate de partener al Federatiei Romane de Gimnastica. Reserved a sponsorizat evenimentul european, oferind tinutele echipei de organizare si voluntarilor care asigura buna desfasurare a evenimentului sportiv pe parcursul celor 5 zile de competitie.

Andreea Raducan, fosta campioana olimpica si mondiala si presedintele Fundatiei Olimpice Romane, saluta initiativa Reserved:

„Vreau sa multumesc echipei Reserved, precum si tuturor celor care sustin sportul romanesc si mai ales gimnastica, pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment. Este o competitie importanta pentru tara noastra si ne dorim sa o organizam asa cum se cuvine. Ma bucura faptul ca exista un interes din ce in ce mai mare din partea partenerilor si din partea publicului pentru actiunile sportive si ne dorim ca echipa de gimnastica ce ne va reprezenta la aceste Campionate Europene sa aiba o evolutie frumoasa si sa-i vedem pe podium. Ar fi o mare bucurie pentru intreaga delegatie, pentru ca in spatele campionilor se afla multi oameni cel putin la fel de puternici, care ii sustin in drumul lor spre performanta. Voi fi alaturi de colegii mei la Cluj-Napoca si ii voi sustine pe toata durata competitiei.”

Citește și:

andreea raducan Alina Bistreanu, Director General al LPP S.A. Romania, a declarat:

„Gimnastica a fost si este unul dintre sporturile de suflet ale romanilor si un motiv de mandrie nationala, iar faptul ca acest eveniment se desfasoara dupa 60 de ani la noi acasa este o realizare minunata pentru Romania si pentru romani. Suntem onorati ca ne numaram printre sustinatorii Europenelor de Gimnastica de la Cluj si ne bucuram ca am putut contribui la organizarea unui eveniment de asemenea anvergura in calitate de partener al Federatiei Romane de Gimnastica. Suntem alaturi de gimnastele si gimnastii nostri, le multumim si ii apreciem pentru ceea ce fac si pentru toate momentele de emotie si bucurie pe care ni le ofera. Le dorim sa obtina rezultatele pe care si le-au propus si pentru care muncesc din greu in fiecare zi.”

alina bistreanu La evenimentul de la Cluj participa 295 de sportivi, medaliati la competitiile olimpice, mondiale si europene, din 37 de tari. Nadia Comaneci, ambasador al competitiei, va fi prezenta in Romania alaturi de fostele campioane ale gimnasticii autohtone pentru a sustine actuala echipa, condusa de Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu.

Citește și:

Sezonul acesta se poarta competitia!

Hai, Romania!

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.