Setari Cookie-uri

Primul magazin Uterqüe din Romania s-a deschis oficial in Baneasa Shopping City

Vizitatorii Baneasa Shopping City vor regasi la parter colectiile Uterqüe, brand destinat consumatorilor de moda care prefera piesele ce nu se demodeaza usor.

comunicat de presa

magazin Baneasa Shopping City anunta, in premiera pentru Romania, prezenta unui nou brand international exclusivist: Uterqüe. Incepand cu luna aprilie, oferta de shopping a centrului comercial se diversifica, aducand iubitorilor de moda colectii premium de genti, incaltaminte, bijuterii si accesorii, o gama atent selectionata de articole vestimentare si piese realizate din piele.

Vizitatorii Baneasa Shopping City vor regasi la parter colectiile Uterqüe, brand destinat consumatorilor de moda care prefera piesele ce nu se demodeaza usor si care sunt confectionate cu mare atentie la detalii, din materiale de foarte buna calitate. Accesoriile sunt o parte esentiala a colectiilor, lucru pe care il reflecta si numele brandului. Uterqüe provine din limba latina si inseamna ”una si cealalta”: moda si accesorii.

Citește și:

Cu peste 100 de magazine deschise in intreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global in crearea si distributia de articole vestimentare, si are la baza filozofia conform careia accesoriile reprezinta completarea perfecta a unei tinute desavarsite.

Articolele de imbracaminte Uterqüe sunt special create pentru a rezista probei timpului si sunt menite sa devina piese indispensabile pentru orice femeie independenta care apreciaza stilul elegant si sofisticat. Prin adaugarea unei componente moderne puternice, Uterqüe gaseste echilibrul perfect si aduce articole de imbracaminte si accesorii ce devin adevarate vedete, punand in valoare o silueta serioasa, sofisticata si eleganta, la preturi atractive.

Magazinul deschis in Baneasa Shopping City pastreaza atmosfera specifica a unui boutique, o atmosfera unica si speciala, cu mobilier in culori calde si un spatiu generos luminat cu instalatii avangardiste.

Citește și:

Baneasa Shopping City, una dintre cele mai exclusiviste destinatii de shopping din Bucuresti, si-a obisnuit clientii cu cele mai inalte standarde de calitate si rafinament, precum si cu actualizarea constanta a mixului unic de branduri.

Diversitatea spatiilor comerciale, brandurile aflate aici in exclusivitate si parteneriatele strategice sunt unele dintre cele mai importante aspecte care diferentiaza Baneasa Shopping City de celelalte centre comerciale din Bucuresti si din tara, oferind experiente complete si memorabile. Recent, in Baneasa Shooping City au mai fost inaugurate magazinele COS si floraria Floria.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.