Setari Cookie-uri

Rochia tip tricou - perfecta pentru tinuta de concert

Rochia tip tricou a devenit rapid si usor preferata femeilor de pretutindeni. Este rochia pe care o imbraci intr-o zi obisnuita de munca sau de weekend, dar si atunci cand vrei o tinuta lejera care sa-ti aduca succesul intr-o seara de concert.

Rochia tip tricou este genul meu de rochie. Nu-s obisnuita cu dantela, volanasele, tulle-ul, imprimeurile florale sau cu acele rochii care se poarta cu sandale si pantofi eleganti, asa ca un astfel de model este tot ce imi doresc intr-o zi de vara cand nu mai suport de nicio culoare pantalonii, nici macar pe aia scurti.

Ce-mi place la rochia tip tricou este ca pot sa o imbrac dimineata si sa o asortez cu o pereche de tenisi, iar seara pot sa o imbrac la un eveniment si sa o combin cu o pereche de sandale, cu platforme, botine, pantofi si tot ce inseamna incaltaminte eleganta. Si de cand a intrat in tendinte sunt intr-o continua cautare a unor modele care sa ma salveze din orice situatie.

Rochie tip tricou cu guler

Am gasit rochia tip tricou cu guler care se potriveste in cadrul concertelor in aer liber, in cadrul unui festival la care sunt invitati mai multi artisti si mai multe trupe din stiluri diferite.

Citește și:

Se poarta doar cu pantofi sport, geanta postas sau rucsacel si geaca de blugi pentru zilele mohorate.

Rochii tip tricou

Alege alt model de rochie tip tricou

Rochie tip tricou sfasiata

Cat imi place aceasta rochie sfasiata! Simt ca trebuie sa o am neaparat! Sunt atatea evenimente, concerte si chiar festivaluri la care intentionez sa merg vara aceasta, diferite ca si stiluri muzicale, incat nu pot sa raman indiferenta in fata acestui model.

Un motiv in plus este acela ca imi ofera libertatea de a alege intre a-l purta cu pantofi casual si a-l combina cu o superba pereche de sandale cu toc tip gladiator.

Rochii tip tricou

Vezi mai multe modele de rochii tip tricou

Rochie tip tricou cu decupaje

Rochia tip tricou cu decupaje mi se pare ca s-ar vedea perfect cu o pereche de adidasi inalti sau cu tenisi albi, dar asa cum arata si modelul, este un model care se poate transforma intr-un outfit elegant.

Citește și:

Sexy... nici nu mai trebuie sa mentionez.

Rochii tip tricou

Alege rochia tip tricou care iti place cel mai mult


Tu cat de mult te regasesti in acest stil? Este rochia tip tricou printre piesele tale vestimentare preferate?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/LOFTFLOW

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.