Setari Cookie-uri

Ce sosete cu model sa porti la incaltamintea din sezonul acesta

Anul asta accepta provocarile si bucura-te de cele mai tari experiente! Poti sa incepi prin a schimba ceva in stilul vestimentar sau doar prin a aduce ceva nou si inedit in colectia ta de haine. Spre exemplu, ce spui despre niste perechi de sosete decorative sau cu imprimeuri care sa te scoata din anonimat?!

Chiar daca prefer outfit-urile simple, machiajul natural si parul drept, sunt deschisa la provocari si accept sa ies din zona de confort atunci cand merg la un eveniment. Accept transformarile radicale, cele care ma ajuta sa intru in pielea unor personaje feminine pe care le admir si sa ii surprind pe cei care ma cunosc.

Pentru mine, o provocare ar insemna sa port sosete colorate si cu tot felul de imprimeuri la incaltamintea din sezonul cald, adica la pantofii sport si la pantofii cu toc.

Cum timpul nu prea este de partea mea atunci cand vine vorba de cumparaturi, aleg de cele mai multe ori shopping-ul online, convinsa fiind ca doar asa gasesc tot ce imi doresc. Am cautat cu aceasta ocazie sosete care ar putea sa m-ajute sa obtin outfit-uri indraznete, complet diferite de ce am purtat pana in prezent. Iata ce am gasit:

Sosete Little Hearts

Sosetele Little Hearts sunt preferatele mele in materie de sosete... elegante.

Citește și:

Negre, semi-transparente, subtiri, sosetele cu inimioare sunt ideale pentru pantofii cu toc, dar si pentru pantofii sport, pusi in acelasi ansamblu cu blugi boyfriend de culoare deschisa si tricou cu umerii goi.

Sosete dres

Vezi mai multe sugestii

Sosete Metallic Pearl

Sosetele din plasa cu "perle metalice" sunt destinate femeilor puternice si aventuriere.

Femeile care imbraca blugii cu aspect deteriorat, maioul larg, jacheta din piele si se urca pe motocicleta fara sa se gandeasca de doua ori inainte sunt femeile care stiu sa poarte cu atitudine acest model de sosete. Si il vor asorta cu o pereche de pantofi cu toc la fel de... periculosi.

Sosete plasa

Vezi mai multe sugestii

Sosete multicolore

Sunt cateva zile in sezonul cald cand nu poti sa iesi din casa fara o jacheta subtire, pantaloni lungi si incaltaminte impermeabila. Sunt zilele in care soarele isi ia pauza si este inlocuit de norii gri, care aduc cu ei nu doar ploaie, ci si vant si temperaturi scazute.

Citește și:

Atunci ai nevoie de o pereche de sosete inalte multicolore pe care le asortezi la o pereche de adidasi sau tenisi, impreuna cu blugii suflecati.

Sosete colorate

Gaseste-ti perechea de sosete cu model


Sosetele cu model sunt perfecte de purtat la pantofi eleganti sau cu sandale, mai nou. Nu stiu ce parere ai tu despre acest stil, chiar mi-ar placea sa stiu, insa pe mine ma cam atrage si nu mi-ar fi teama ca vara aceasta sa il incerc.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Kanchana P

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.