Setari Cookie-uri

Modele de pantaloni scurti pentru vara 2017

De cand am prins "gustul" pantalonilor scurti, nu ma mai despart de ei in nicio vara. Pentru 2017 imi indrept atentia catre perechile cu imprimeuri colorate si cele cu aplicatii si broderii.

Sa port pantaloni scurti pentru mine a fost intotdeauna o provocare. Asta pana cand au aparut in magazine pantalonii scurti din dantela, cu broderie si cei cu aspect deteriorat. Atat de mult mi-au placut, si inca imi plac, incat m-au ajutat sa trec peste rusinea de a-mi arata picioarele si sa intru, in sfarsit, in rand cu lumea.

Modelele de pantaloni scurti pentru vara 2017 sunt colorate, cu imprimeuri si cat mai departe de modelele clasice, simple, cu nimic iesit din comun.

Pentru ca nu-mi place sa sustin ceva fara sa si arat, am aruncat o privire rapida in magazinele online si am selectat cateva dintre modelele de pantaloni scurti despre care nu pot spune altceva decat ca mi-as dori tare sa le fiu posesoare.

Pantaloni scurti multicolori

Acest model de pantaloni scurti se numara printre preferatii mei. Sunt confectionati dintr-un material moale si racoros, iar imprimeul ma face sa-mi doresc sa iau parte la toate festivalurile verii din tara, dar si din apropiere.

Citește și:

Mi-as pune in picioare o pereche de tenisi la fel de colorati, un maiou sau o bluza larguta si, pentru serile racoroase de la mare, o jacheta sport pe deasupra.

Pantaloni scurti multicolori

Modele inedite de pantaloni scurti pentru vara 2017

Pantaloni scurti cu volane

Ai mers vreodata la un eveniment imbracata in pantaloni scurti? Eu nu, asa ca m-am bucurat sa gasesc aceasta pereche inedita cu volane la terminatii.

Pantalonii sunt ideali intr-o tinuta eleganta, se poarta cu sandale cu toc si geanta plic.

Pantaloni scurti

Vezi mai multe perechi de pantaloni scurti

Pantaloni scurti cu dantela

In viata trebuie sa le incerci pe toate, iar pantalonii scurti cu dantela sunt de neratat.

Asa cum ne este prezentat in imaginea alaturata, sunt pantaloni care completeaza o tinuta eleganta, dar la fel de frumos s-ar vedea si daca i-ai pune in acelasi ansamblu cu tenisi sau adidasi albi si un tricou.

Citește și:

Pantaloni scurti din dantela

Alege modelul de pantaloni scurti care te avantajeaza

Pantaloni scurti de blugi

Pantalonii scurti de blugi sunt clasici, sunt primii pe care ii vezi pe strada in sezonul calduros. Doar ca eu personal sunt atrasa de modelele asimetrice, de modelele cu broderii si alte aplicatii si de cele cu franjuri si cu aspect deteriorat.

Pantalonii din imaginea pe care o avem in fata sunt potriviti in zilele plictisitoare petrecute la birou, fie ca ii purtam cu pantofi casual, fie ca vrem sa ii introducem intr-o tinuta eleganta.

Pantaloni scurti de blugi

Pantaloni scurti pentru vara 2017


Poarta pantaloni scurti cat e vara de lunga! Poarta-i la locul de munca, la intalnirile romantice, la festivaluri si la iesirile in club. Poarta-i cu tocuri, cu platforme sau cu tenisi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ LOFTFLOW

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.