Setari Cookie-uri

Colectia de vara Reserved 2017 – Moderna si neobisnuita!

Colectia Reserved din acest sezon rezuma esenta modei: aceea de a exprima personalitatea.

comunicat de presa

reserved Femeile care poarta Reserved sunt constiente de ultimele tendinte, atat din domeniul fashion, cat si in materie de cultura pop si arta. Ele arata stylish, indiferent de situatie. Pentru ele, vestimentatia reprezinta motto-ul personal. Fie ca prefera stilul romantic, elegant, sportiv ori hipsteresc, toate vor gasi la Reserved ceva (de fapt, tot) care sa li se potriveasca.

Neo-romanticele vor fi atrase de camasile cu maneci lungi, bufante, de bluzele asimetrice si topurile cu dungi, finisate cu dantela. Dar, mai ales, vor fi captivate de volanele specifice colectiei. In aceasta vara, volanele fac ca rochiile asimetrice, camasile si bluzele sa fie vedetele colectiei.

Hipsteritele se vor indragosti pana peste cap de tricourile cu printuri si jeansii decolorati ai anilor ’90, iar femeile de afaceri avangardiste pot investi intr-un stil minimalist, in culori puternice, si pot opta pentru tunici ori camasi supra-dimensionate, cu maneci lungi si largi.

Citește și:

reserved Pentru barbatii suprinzatori si indrazneti, Reserved a pregatit o colectie impartita in 4 mari categorii: elegant, sport, jeans si navy. Vara aceasta readuce la viata garderoba sport, care nu va mai fi purtata exclusiv la sala. Pantalonii de trening si hanoracele pot fi purtate cu usurinta zilnic, asortate unui sacou. Elementul principal al colectiei pentru barbati este denimul, din care se poate constitui un outfit complet.

Si barbatii eleganti isi pot gasi tinute vara aceasta la Reserved. Pentru ei, designerii Reserved s-au inspirat din caracteristicile gentlemanului italian, care pot fi asociate cu diferite accente.

Colectia editiei de vara, suprinsa de fotograful Maciek Kobielski in Barcelona, este diversa si trendy si poate fi combinata in diferite moduri pentru a construi o garderoba de vara, de la A la Z.

reserved Reserved, care a fost si partenerul Federatiei Romane de Gimnastica la Campionatele Europene de Gimnastica Artistica Petrom, de la Cluj-Napoca, oferind tinutele echipei de organizare, are 12 magazine, in 7 orase din tara.

Citește și:

Credite:

Fotograf: Maciek Kobielski | Warsaw Creatives

Styling: Michał Kuś

Makeup Wilson | Warsaw Creatives

Hairstyles: Michał Bielecki | Warsaw Creatives

Model Lina Berg @ M4

Model: Dominik @ Sadoch Management AS

Art director Adam Babinek

Marketing director: Agnieszka Łabuszewska

Production session: Warsaw Creatives

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.