Setari Cookie-uri

Sutiene simple pentru tricouri de vara

Ca sa nu ma ia vara prin surprindere, m-am decis sa imi reimprospatez garderoba cu tot ce am nevoie pentru ca outfit-urile mele sa arate impecabil si sa imi dea voie sa ma simt bine in pielea mea. Sutienul, oricat de semnificativ ar parea, joaca un rol important... cel putin pentru mine. De ce? Pentru ca...

... de cand ma stiu am intampinat probleme cu sutienele atunci cand temperaturile au crescut in termometre si a trebuit sa trec la garderoba de vara.

Iubesc hainele de vara, nu ma intelege gresit, doar ca nu m-am invatat minte ca atunci cand imi cumpar sutiene sa aleg si unul simplu pe care sa il pot purta cu bluze deschise la culoare sau mulate, fara sa se vada inestetic.

Mi s-a intamplat de atatea ori sa imi doresc sa port o bluza sau o rochita dintr-un material fin si sa ma indispun in ultimul moment cand am constatat ca sutienul din dantela se vede perfect, dar deloc placut, prin material.

Sutiene pentru ocazii diferite

Parerea mea este ca fiecare dintre noi ar trebui sa aiba sutiene pentru orice ocazie, orice moment al zilei si orice tip de outfit.

Sunt sutienele pe care le porti cu acele bluze despicate in parti, sutienele din dantela - pe care le porti cu haine din materiale fine (atentie! nu satin sau material transparent), sutienele cu push-up - pentru doamnele si domnisoarele fara inhibitii, sutienele simple pentru tricouri de vara, etc.

Citește și:

Sutiene simple

Sutien turcoaz Sutien bej cu push-up Sutien cu insertii stralucitoare

Si pentru ca am trecut deja la hainele cu maneca scurta, propun sa ne reimprospatam garderoba cu sutiene care vor face vara si mai frumoasa decat este.

In magazinele din oras gasesc peste tot aceleasi modele, iar anul asta m-am decis sa aduc ceva schimbari in stilul meu vestimentar, asa ca am cautat in magazinele online cateva modele de sutiene ceva mai speciale. Ma refer la sutiene simple, dar in culori pe care inca nu le-am gasit in alta parte.

Cum aleg un sutien simplu

In dulapul meu nu predomina o culoare anume, am haine in toate nuantele, asa ca sutiene am nevoie, la fel, in diferite culori. Am nevoie de un sutien alb si unul negru, de unul gri si unul roz prafuit, dar si de cateva in tonuri nude.

Pe cupa nu trebuie sa se gaseasca niciun fel de cusatura.

Atentie mare am acordat si bretelelor, pe care imi place sa le las la vedere atunci cand port o bluza oversize si imi lasa un umar dezgolit.

Citește și:

Daca in urma cu mai bine de 7 ani obisnuiam sa port doar sutiene cu push-up, cand nici macar masura sutienului nu mi-o alegeam bine, acum stiu exact ce mi se potriveste si de ce am nevoie. Acum stiu exact cum arata sutienul care imi face bustul frumos si care nu ma incomodeze intreaga zi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.