Setari Cookie-uri

Bratari simple cu mesaje motivationale

Imi plac bratarile cu mesaje motivationale la fel de tare cum imi plac hainele si tatuajele care imi transmit un mesaj cu un puternic impact emotional.

Chiar daca cei care ma cunosc m-au vazut rar purtand bijuterii, cand vine vorba de o bratara cu un mesaj scurt gen "Hope", "Faith" sau "Belive" sunt oricand dispusa sa o port.

Acum ca vine vara, mi se pare momentul potrivit sa purtam astfel de bratari. La mare, la concertele in aer liber, la plimbarile nocturne pe plaja, o bratara motivationala o sa ne dea un vibe bun, dar o sa ne si ajute sa ne bucuram mai mult de viata si de tot ce ne inconjoara.

In magazinele online gasim bratari cu mesaje care sa ne inspire pentru gustul fiecareia dintre noi. De la bratari cu snur la bratari din piele si din aur.

Nu ma multumeam doar sa stiu asta, asa ca m-am apucat sa fac niste cautari. Mi s-a bucurat inima si nu alta cand am vazut ce comori se ascund in mediul online.

Bratari hippie cu mesaje motivationale

Am gasit bratari cu mesaje motivationale care completeaza outfit-urile hippie.

Citește și:

Sunt acele bratari cu snur sau cu bratara din piele. Le purtam la tinutele de zi cu zi sau la cele de la festivalurile in aer liber si renuntam la ele cand purtam o rochie de seara eleganta.

Bratari cu mesaje motivationale

Set 4 bratari cu snur Bratara din piele ecologica

Bratari din argint cu mesaje motivationale

Bratarile cu mesaje motivationale se gasesc si in varianta... eleganta.

Ma refer aici la bratarile din argint sau din aur, care se potrivesc cu o rochie, o salopeta sau cu un outfit elegant.

"I am enough" si "Enjoy the journey" sunt doua mesaje motivationale puternice de care prea putine dintre noi tin cont.

Bratara din argint aurit cu mesajul "I am enough" este pentru femeile care se accepta cu bune si cu rele, care nu se feresc sa se priveasca in oglinda si care atunci cand pun capul pe perna multumesc Celui de Sus pentru ziua care tocmai ce s-a incheiat.

Citește și:

Tine minte ca "A fi frumos inseamna a fi tu insuti. Nu trebuie sa fii acceptat de ceilalti. Trebuie sa te accepti tu pe tine." [Thich Nhat Hanh]

Bratari din argint

Bratara din argint aurit Bratara din argint Enjoy the journey

"Enjoy the journey" este un mesaj pentru femeile care au nevoie sa isi aminteasca in fiecare zi ca viata este frumoasa asa cum este ea si ca trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa, de fiecare drum pe care trebuie sa il parcurgem ca sa ajungem acolo unde ne dorim.

Ia spune-mi tu acum... care este mesajul tau motivational preferat?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.