Setari Cookie-uri

Pantofi sport de vara - imbinarea dintre casual si sport

De ceva timp, pantofii sport vin in ajutorul nostru chiar si atunci cand vrem sa completam o tinuta casual-eleganta. Mai exact, atunci cand vrem sa fim feminine si elegante intr-o rochie fara sa fim nevoite sa scoatem din dulap sandalele cu toc sau pantofii stiletto.

Asa cum am mai spus, da-mi perechea potrivita de pantofi sport si o sa am lumea la picioare. Nu e doar o metafora aruncata-n vant, ci este o realitate care chiar ma caracterizeaza.

Simt ca si cum cele mai tari chestii din viata mea s-au intamplat atunci cand am purtat tenisi sau adidasi. Atunci am avut incredere in mine, m-am simtit frumoasa si isteata, iar asta i-a facut si pe ceilalti sa creada in mine.

Eu, femeie la 30 de ani, bineinteles ca tanjesc in adancul sufletului sa ma imbrac mai feminin, mai elegant, insa nu cred ca vreodata o sa ma pot simti la fel de bine cum ma simt atunci cand port blugi skinny si pantofi sport.

De aceea si azi vorbesc despre cum pantofii sport de vara, cei care imbina stilurile casual si sport, ajuta o femeie sa se simta bine in pielea ei in orice moment al zilei.

Pantofi sport din piele intoarsa

Pantofii sport din imaginea alaturata mi-au cazut cu tronc. Ma vad purtandu-i cu un kimono din satin in timp ce ma plimb printre templele si gradinile din Japonia.

Citește și:

Dar locuiesc in Bucuresti (si asta imi ocupa tot timpul, cum s-ar spune), dar pentru mine asta inseamna ca o sa port adidasii fie cu jeansi, fie cu colanti sau pantaloni 3/4 - in zilele in care decid sa las lenea deoparte si sa fac ceva sa-mi fie bine din punct de vedere fizic.

Pantofi sport din piele intoarsa

Alege perechea de pantofi sport care ti se potriveste

Pantofi sport din material tricotat

Am observat ca sunt la mare cautare pantofii sport din material tricotat si chiar am vazut cu ochii mei cateva modele care m-au cucerit la prima vedere.

In ciuda materialului din care sunt confectionati, adidasii/tenisii de genul sunt subtiri, lasa piciorul sa respire si sunt extrem de lejeri. Abia daca ii simti in picioare.

Sunt pantofii sport pe care ii iei la alergat in parc sau cand mergi sa faci exercitii in sala de fitness si, de asemenea, apelezi la ei cand vrei sa porti o rochita casual sau o fusta in clos.

Citește și:

Pantofi sport din material tricotat

Vezi mai multe modele de pantofi sport

Pantofi sport cu dantela

Unele perechi de pantofi sport se transforma usor, usor in pantofi casual pe care ii porti doar cand iesi in oras. Pantofi sport pe care ii combini cu o rochie casual-eleganta si esti gata sa fii sufletul petrecerii la care esti invitata.

Asa sunt si pantofii sport cu dantela din imaginea alaturata. La prima vedere este o simpla pereche de tenisi albastra, insa aplicatia din dantela si aspectul lacuit ii duce in zona casual.

Pantofi sport cu dantela

Gaseste modelul care se potriveste stilului tau

Tu ce parere ai despre faptul ca tot mai multe femei aleg sa introduca pantofii sport in outfit-urile smart-casual?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Roman Samborskyi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.