Setari Cookie-uri

Modele de tricouri personalizate pentru bloggerite. Tie care ti se potriveste?

Intra in lumea blogging-ului cu un tricou pe masura! Alege unul dintre modelele care iti reflecta personalitatea pentru ca toti cei cu care vei face cunostinta sa stie ce fel de tipa esti.

Bloggeritele sunt la putere. O cred eu, o spun statisticele si o spun toti cei care stau zi de zi pe retelele de socializare. Bloggerite sunt peste tot, unele mai misto decat celelalte. Mie-mi plac, de ce sa mint?! Si la fel recunosc ca mi-ar placea sa fiu o bloggerita full time job. Nu este usor, stiu.

Cand pornesti pe drumul asta fara o echipa, fara un sef care sa te plateasca pentru a investi in pasiune, volumul de munca este si mai mare. Intr-adevar, nu te trezesti la 7 dimineata ca sa fii la 9 la birou, acolo unde vei petrece 8 ore de luni pana vineri, dar nici nu o sa te trezesti la pranz, pentru ca... timpul inseamna bani si timpul nu asteapta dupa nimeni.

Oare cum e viata de blogger?

Cum imi imaginez eu programul meu daca as fi blogger? Ma trezesc la ora 8:00, imi beau cafeaua si iau micul dejun impreuna cu iubitul meu in timp ce ne uitam la Neata cu Razvan si Dani. Incep sa ma pregatesc pentru o zi cu multe drumuri de facut. Din timp mi-am programat intalniri cu diversi, interviuri de realizat, cateva ore in care sa "rasfoiesc" internetul, sa pun pe foaie alte idei si planuri, sa trimit mail-uri pentru colaborari.

Citește și:

Am auzit si eu varianta "o sa te plafonezi daca lucrezi de acasa, nu o sa mai tii legatura cu nimeni, etc.". Da, este posibil, insa viata de blogger nu iti permite asta daca intr-adevar vrei sa devii un influencer si sa castigi bani din asta. Trebuie sa fii in alerta tot timpul, pentru ca succesul tau depinde doar de tine!

Vorba mea preferata si sfatul pe care il dau tuturor este "fa din tine cel mai bun proiect al tau" sau, altfel spus, "tu esti arhitectul propriului tau destin". Si consider ca-s vorbe care se aplica foarte bine in cazul celor care aleg sa mearga pe acest drum. Sa ai un blog pe care sa il cresti cu manutele tale si care sa te formeze ca om este o realizare extrem de mare.

Tricouri personalizate pentru bloggerite

Daca esti bloggerita, mandreste-te cu asta! Serios! Lasa-i pe ceilalti sa zica ce vor ei (rautaciosi gasesti la tot pasul), o sa vorbeasca doar invidia ca ei sunt nevoiti sa stea inchisi intr-un birou zi de zi si sa plece in vacanta doar in concediu, nu la orice ora din zi si din noapte.

Citește și:

Mai mult, te provoc sa alegi unul dintre tricourile de mai jos si sa iti faci un selfie care o sa stranga sute, chiar mii de like-uri, dar in care, dincolo de astea, o sa arati fabulos.

Tricour personalizate

Tricou "I'm the Boss" Tricou program de blogger Tricou Full Time Fashion Blogger

"I'm not bossy, I'm the boss" este mesajul pe care vrem cu totii sa il purtam, pentru ca toti visam sa fim proprii nostri sefi.

"Eat. Sleep. Blog. Repeat" este programul pe care si-l doreste fiecare dintre noi, dar, dupa cum spuneam mai sus, cand esti blogger trebuie sa alergi mult si sa dormi mai putin.

"Full Time Fashion Blogger" este mesajul care trebuie sa stea inscriptionat pe tricoul pe care il porti la evenimentele la care esti invitata tu si persoane din domenii diferite.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/GaudiLab

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.