Setari Cookie-uri

Modele de genti de laptop pentru toate stilurile

Daca esti o fire dinamica si job-ul tau inseamna multe intalniri si drumuri, rucsacul sau o geanta casual pentru laptop este alegerea ideala.

In ziua de azi ne este cam greu sa pornim la drum fara telefon, tableta sau laptop. Chiar daca drumul pe care il facem este pana la birou si inseamna o ora de mers cu mijloacele de transport in comun, fie ca plecam la drum lung si mai avem chestii de rezolvat pentru la munca, acestea trei sunt menite sa ne insoteasca peste tot.

Dintre toate, cel mai greu mi-a fost cand a trebuit sa car dupa mine, in toiul verii, un laptop de vreo 3-4 kg. Poate ca mi-as fi pastrat entuziasmul si toate gandurile bune pana la destinatie, doar ca drumul pe care il parcurgeam depasea uneori o ora si jumatate, dintre care 40 de minute le mergeam prin soare. Orice invitatie in oras as fi primit pentru dupa terminarea programului era din start refuzata.

Geanta de laptop eleganta

Am inceput prin a-mi lua laptopul cu mine intr-o geanta speciala. Mi-o alesesem pe cea mai frumoasa, pe cea mai eleganta. Era vara si era singura mea sansa sa port rochie, sandale si sa o ard mai elegant - geanta trebuia sa fie din stilul business ca sa se asorteze tinutei.

Citește și:

Doar ca, vezi tu, celor 3-4 kilograme pe care le avea laptopul, se mai adauga 1 kg al gentii, iar eu cantaream la vremea respectiva 46-47 de kilograme (nu ca acum as cantari mai mult).

Ideea este ca, vrei, nu vrei, cand imbraci un outfit office/elegant, fie rochie sau fusta si camasa, esti obligata sa optezi pentru o geanta de laptop pe masura, cel mai sigur un model din piele naturala. Uneori, chiar se merita efortul, dar o sa apreciezi mai tarziu, dupa ce te asezi seara in pat si te linistesti.

Genti de laptop

Rucsac pentru laptop Geanta de laptop din poliester Geanta de laptop din piele

Genti de laptop casual

Oricat de tare mi-as fi dorit sa continui cu outfit-urile feminine, m-am vazut nevoita sa renunt la frumoasa mea geanta pentru laptop si sa imi indrept atentia catre un rucsac. Ce usurare!

La un rucsac apelez si in prezent, doar ca sunt atenta ca in ziua respectiva sa ma imbrac smart-casual, asta insemnand o tinuta alcatuita din blugi sau pantalonii aceia la dunga, pana la glezna si cu buzunare, bluza oversize si pantofi eleganti, dar cu talpa joasa. Sincer, ma simt excelent asa!

Citește și:

Intre geanta de laptop office si rucsacul pentru laptop, sta geanta casual clasica. Este acel model confectionat din diferite materiale, printre care poliester - rezistent la umiditate. Este o geanta pe care o porti atat la blugi si geaca de piele, cat si la fusta si trench-coat.

Oricare iti este stilul vestimentar si oricare model de geanta pentru laptop te-ar atrage, gandeste-te cel mai bine la ce ti-ar usura drumul. Chiar daca "ochii vad, inima cere", fii matura si ia decizia corecta!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Diego Cervo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.