Setari Cookie-uri

De 1 Mai, plaja se intalneste cu strada in noua colectie ECCO Soft 8

De 1 Mai, speram la zile insorite marcate de plimbari la mare. Si ce pantofi sunt mai potriviti decat cei inspirati de peisajul litoralului?

comunicat de presa

Ecco

De minivacanta de 1 Mai, speram la zile insorite marcate de plimbarile de-a lungul plajei, cu o inghetata in mana. Si s-ar putea sa fiti surprinsi sa aflati ca unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa sunt raspandite pe teritoriile noastre. Iar pentru astfel de plimbari, va propunem o noua colectie ECCO SOFT 8 inspirata din peisajul incantator al litoralului danez, la fel de apreciat precum cel romanesc.

Plaja se intalneste cu strada in noua colectie ECCO Soft 8. Acesti pantofi casual fabricati din piele naturala gofrata sunt prevazuti cu o talpa “cupa” alba contrastanta, care ii transforma in incaltamintea perfecta pentru tinutele casual cu o estetica contemporana monocroma.

In acest sezon, tinerii pun confortul mai presus de toate, asa ca acesti sneakersi ECCO Soft 8 vor fi incaltamintea ideala pentru vacante, dar si pentru fiecare zi a saptamanii. Contururile simple si nuantele subtile ale liniilor de coasta inspira o abordare de tipul "mai putin este mai mult".

Noua colectie ECCO Soft 8 imbina tendintele si tehnologiile avansate care aduc un stil contemporan si un plus de confort. Confortul de neegalat este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, usor adaptabil stilului de viata din marile orase.

Conceputa pentru a se potrivi tuturor gusturilor de stil, noua colectie pentru barbati si femei poate fi asociata cu o incaltaminte premium care combina materiale de calitate si forme clasice.

Colectia de incaltaminte pentru femei si barbati ECCO Soft 8 se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.