Setari Cookie-uri

Cele mai cool accesorii: palarii de vara cu mesaje

"Aceeasi Marie cu aceeasi palarie", "Aceeasi Marie cu alta palarie", eu vreau sa fiu "O alta Mia, in sfarsit cu palarie".

O alta Mia mai feminina, mai eleganta, mai increzatoare, mai seducatoare. Si stiu sigur ca toate astea-s posibile daca port adecvat o palarie care se potriveste stilului si personalitatii mele.

Palaria este un accesoriu feminin cu un mare impact asupra celei care o poarta si asupra celor care te vad purtand-o.

Parerea mea: palaria nu este pentru oricine, ci este pentru doamnele si domnisoarele cochete, care se simt confortabil in pielea lor si au mereu zambetul pe buze sau, dimpotriva, care vor sa pastreze o doza de mister asupra lor.

Tipuri de palarii pentru stiluri diferite

Palariile sunt si ele de mai multe feluri si dezvaluie fiecare in parte cate ceva despre stilul si caracterul celei care o poarta. Spre exemplu, palariile mari, cu boruri ample si usor ondulate sunt pentru femeile elegante si indraznete. O astfel de palarie spune despre cea care o poarta ca este o fire libertina, cu gusturi fine, careia ii place sa seduca in timp ce-si savureaza cocktail-ul sau vinul rosu din paharul cu picior.

Citește și:

Palariile "Fedora" amintesc de perioada prohibitiei americane si sunt pentru femeile care vor sa adauge un plus de eleganta outfit-ului alcatuit din pantaloni si camasa.

Palariile "Trilby" se poarta la tinutele cu influente masculine, iar cele "Cloche" vin din anii '20 si sunt dedicate femeilor cochete, celor indragostita de moda frantuzeasca si englezeasca de la vremea aceea.

Palarii de vara

Palarie neagra "No photos, please" Palarie "Beach, please"

Palarii de vara cu mesaje

Palariile de vara, insa, sunt de un singur fel. Cu boruri ample si din paie, menite sa ne apere in fata razelor de soare. Imi place sa spun despre ele ca sunt elegante, asta pentru ca o femeie in costum de baie, peste care pune o rochie sau un voal atunci cand vrea intimitate, este o femeie... eleganta. Fa un exercitiu de imaginatie si ai sa vezi ca niciun alt model de palarie nu s-ar potrivi mai bine cu tinuta de plaja.

Citește și:

In 2017 se poarta palariile de vara cu mesaje. Mesaje haioase, mesaje specifice sezonului.

Daca esti singura si il astepti pe Fat-Frumos, acesta s-ar putea sa apara de indata ce te zareste pe plaja si citeste mesajul inscriptionat pe palaria ta - este un motiv bun de bagat in seama. Chiar daca alegi o palarie pe care scrie "No photos, please" este un mesaj care nu o sa il tina departe de tine.

Palarii de plaja

Palarie bej Vero Moda Palarie bej Mango

Costumul de baie potrivit siluetei tale, rochia de plaja usor transparenta, sandalele gladiator, ochelarii de soare si palaria din paie alcatuiesc outfit-ul ideal pentru orice fashionista.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Kuba Barzycki

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.