Setari Cookie-uri

Haine cu franjuri - mereu la moda

Topurile cu franjuri sau kimonourile vaporoase franjurate sunt ideale pentru a-ti crea amintiri de neuitat in aceasta vara.

Nu ai cum sa nu indragesti hainele cu franjuri. Recunosc ca nu prea ma dau in vant dupa cizmele si ghetele cu franjuri (am avut o singura astfel de pereche), insa cand vine vorba de genti si de haine, mi-as umple sifonierul cu ele.

Ce ma incanta atat de mult la hainele cu franjuri? Probabil faptul ca reusesc sa ma scoata din zona mea de confort si sa ma transpuna intr-o alta epoca, undeva in anii '20, undeva in vestul salbatic (daca vorbim de o jacheta franjurata din piele de caprioara).

Si mie mi-ar fi placut tare de tot sa fiu o femeie de 25-35 de ani in anii '20, sa imbrac rochitele acelea scurte cu franjuri, manusi elegante, palarii si umbrele cu dantela si sa merg la petrecerile in stilul "The Great Gatsby".

Cel mai des intalnite piese vestimentare cu franjuri sunt poncho-urile si rochiile de ocazii, inca prezente in dulapurile fashionistelor.

Citește și:

Haine cu franjuri pentru vara 2017

Anul asta, insa, te provoc sa iti depasesti limitele si sa fii cat poti tu indrazneata. Pentru ca anul asta ai liber la sutienul crosetat cu franjuri, acela pe care il porti la vedere (bralette).

Te ajuta sa obtii un look boho ideal pentru festivaluri sau pentru serile petrecute pe litoral, daca il combini cu o pereche de blugi scurti cu aspect deteriorat si, dupa cum te simti tu confortabil, cu platforme sau pantofi sport.

Si daca tot este vara, accesorizeaza tinuta cu un tatuaj temporar ca sa te scoata din anonimat.

Haine cu franjuri

Top crosetat cu franjuri Kimono cu imprimeu floral

Vara are si ea zilele ei racoroase, mai ales noptile. Pentru astfel de momente poti opta pentru o bluza scurta cu maneci, dar si franjuri lungi. O asortezi, dupa ocazie, cu pantaloni scurti sau pantaloni eleganti, asa cum vezi in imagine.

Citește și:

Si, dupa cum spuneam la inceput, un kimono cu imprimeu floral si franjuri nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba de primavara-vara.

Rochii cu franjuri - mereu la moda

O rochie cu franjuri poate insemna prea mult pentru unele dintre voi, insa cu atitudinea corespunzatoare ai voie sa porti acest model de rochie in orice moment al zilei.

Rochiile cu franjuri sunt si ele de mai multe feluri. Sunt acelea acoperite in totalitate cu franjuri, pe care le porti la evenimente speciale si sunt acelea prevazute cu franjuri doar la terminatii, pe care le porti intr-o zi obisnuita de munca sau la iesirile in oras.

Haine cu franjuri

Bluza neagra cu franjuri Rochie cu imprimeu floral Rochie Jessica Simpson

Ti-am spus: e timpul sa indraznesti si sa te lasi admirata!

E timpul sa renunti la hainele simple, la acei blugi clasici si acele tricouri unisex, si sa dai o sansa femeii din tine sa se afirme. Vara asta este momentul potrivit!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Eugenio Marongiu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.