Setari Cookie-uri

Noua colectie Giorgal pe Noi9.ro: piese versatile si confortabile

Giorgal lanseaza noua colectie de piese versatile si confortabile, ideale pentru o vara la birou, sau in vacanta. Piesele sunt disponibile pe Noi9.ro, magazinul online multibrand pentru marci romanesti.

comunicat de presa

Colectia cuprinde piese vestimentare lejere, din materiale usoare si confortabile, cu o croiala usor de purtat, indiferent de silueta.

Bluza cu 9 tesaturi, pentru Noi9

Piesele de rezistenta ale colectiei sunt bluzele cu croi drept, disponibile in 9 tesaturi diferite: uni, cu imprimeu floral sau geometric, abstract sau cu forme reconoscibile. Bluzele pot fi usor combinate cu diverse piese, in functie de stil si ocazie: un pantalon tigareta din aceeasi colectie sau un pantalon palazzo, cu o fusta office conica sau o fusta evazata.

Mixul de imprimeuri ofera libertatea de a crea tinute casual sau office remarcabile.

Rochii si salopete confortabile, pentru o vara relaxanta

Colectia Giorgal disponibila pe Noi9.ro cuprinde o varietate de rochii si salopete confortabile, care fac din fiecare zi de vara un moment placut. La birou, prin oras sau in vacanta, rochiile si salopetele Giorgal pun in valoarea frumusetea naturala si descriu o silueta eleganta si sofisticata, dar in acelasi timp relaxata si fara efort.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.