Setari Cookie-uri

Tatuaje temporare pentru o altfel de vara

Asa cum stii deja, tatuajele sunt cele mai indraznete accesorii pe care o femeie le va purta. Desi este o continua lupta intre purtatorii de tatuaje si cei impotriva, intalnesc tot mai multe persoane care-mi dezvaluie dorinta lor de a se tatua.

Principala piedica pe care si-o pun chiar ei pana sa ajunga pe masa tatuatorului artist? “Mi-e teama sa nu ma plictisesc de tatuaj”. Serios?? Asta mi se pare cea mai stupida scuza.

Refuz sa cred ca exista asa ceva, ca exista cineva care si-ar face un tatuaj de care sa se plictiseasca. De fapt, da, este posibil atata timp cat iti tatuezi numele unui iubit.

In momentul in care pornesti la drum sa faci acest lucru, modelul pe care il ai in cap reprezinta ceva pentru tine. Nu iti faci un tatuaj doar de dragul de a-l face, vrei ca desenul ales sa transmita ceva, sa spuna o poveste, sa reflecte o parte din personalitatea ta.

Tatuaje temporare pentru un look deosebit

Pentru situatiile in care vrei sa ai un look deosebit, cum ar fi un eveniment, o sedinta foto sau un festival la care mergi, exista tatuajele temporare. Le gasesti aproape in toate magazinele online si nu numai.

Citește și:

Gasim tatuaje aurii, tatuaje argintii, alb-negru si colorate. Scrisuri, bratari, flori, stele, pene de indieni, inimioare, simboluri si cate si mai cate. Tot ce vrei, tot ce nici prin cap nu ti-ar trece ca ai gasi. Cu un strop de imaginatie poti sa le combini intre ele si sa dai nastere unei adevarate opere de arta. Asa-mi place mie sa spun despre tatuaje... ca-s opere de arta.

Vara asta eu zic ca merita sa incerci, sa simti pe pielea ta ce inseamna sa ai un tatuaj si s-ar putea sa-ti placa mai mult decat ai fi crezut. Si, ai incredere in mine, nimeni nu o sa te priveasca cu dispret sau superioritate!

Tatuaje temporare Tatuaje cu mesaje Tatuaje multicolore Tatuaje cu pene

Povestea tatuajelor mele

Eu am doua tatuaje si-l am in plan, momentan, pe al treilea. Pe primul l-am facut in 2012, dupa ce m-am consultat cu doamna psiholog. Nici ea nu este 100% de acord cu tatuajele, insa m-a ajutat sa-mi aleg un model pe care stiu sigur ca nu il voi mai vedea la altcineva.

Citește și:

Este un mic simbol la incheietura mainii, intr-o parte (uit de multe ori ca il am), care reprezinta “Inima ingerului”. Se spune ca face legatura cu ghizii spirituali si te ajuta in relatiile cu ceilalti. Sa fi fost doar in capul meu sau nu, dar chiar m-a ajutat sa pastrez relatii bune cu cei din jurul meu.

Despre tatuaje se mai spune ca-s ca niste cipsuri, odata ce iti faci unul, nu poti sa te mai opresti. Pana sa ma decid care sa fie urmatorul, am tot fost tentata sa revin la baietii mei sa-mi tatueze cine stie ce doar pentru ca imi placeau atat de mult tatuajele incat voiam neaparat altul. Au trecut doi ani pana la urmatorul si a fost o decizie rapida.


Tatuaje cu mesaje

Rabdare, rabdare, rabdare” sunt cuvintele Parintelui Cleopa pe care am decis sa mi le scriu pe mana in momentul in care am simtit linistea care m-a cuprins in momentul in care am spus cu voce tare acest indemn intr-o noapte cu plansete si ganduri negative.

Citește și:

Cat despre viitorul meu tatuaj, pot spune ca este primul color si reprezinta o perla intr-o scoica. “Te reprezinta” au fost vorbele spuse de cei carora le-am dezvaluit dorinta mea, iar un fost prieten mi-a spus la un moment dat ca sunt ca o comoara neslefuita, o perla ascunsa intr-o scoica care refuza sa isi arate adevarata frumusete si putere.

Tatuaje cu mesaje


Asadar, daca ai deja in cap de cateva luni bune, poate chiar ani, un simbol, un personaj, o motivationala care te reprezinta, doar ca astepti momentul potrivit, acum este momentul!

Nu trebuie sa iti fie frica, nu trebuie sa te gandesti ce vor spune ceilalti si nici ca nu te va mai angaja nimeni. Stiu politisti, avocati, calugari, doctori carora un tatuaj nu le-a pus piedici, ba chiar sunt foarte apreciati in ceea ce si-au ales sa faca. Tu de ce ai fi altfel?!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Nadya Korobkova

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.