Lyria a lansat Ethnos, colectia de genti dedicata Zilei Iei

Lyria a lansat Ethnos, colectia de genti dedicata Zilei Iei

Colectia Ethnos de la Lyria – povestea ta pictata, dedicata Zilei Universale a Iei, a fost lansata oficial.

comunicat de presa Retail jobs

Inspirata din arhitectura populara, dar si din cea mai draga piesa a portului romanesc, colectia Ethnos impleteste culorile de vara cu liniile functionale ale designului gentilor.

Pentru al doilea an consecutiv, Lyria lanseaza o colectie speciala dedicata zilei in care celebram piesa centrala a portului popular romanesc. Peisajele feerice ale Deltei Dunarii, macii Dobrogei sau elemente arhitecturale – simbol, cum ar fi Coloana Infinitului, Manastirea Voronet sau Castelul Bran, se regasesc pictate pe gentile manufacturate in inima Transilvaniei.

„Am realizat aceasta colectie la cererea clientilor nostri, care si-au exprimat dorinta de a repeta experienta colectiei de anul trecut, RomanIA. De data aceasta inspiratia a venit din arhitectura vernaculara, libera bogata, expresia culturii unei comunitati”, a explicat Armina Popeanu, designer si fondator Lyria.

Noua colectie va fi disponibila online, pe www.lyria.ro, incepand cu 20 iunie si va reuni piese cu simboluri reprezentative pentru sapte regiuni ale tarii. Preturile sunt cuprinse intre 489 si 599 lei.

Alaturi de colectia Ethnos, a fost prezentata si colectia Lyria SS17 – Celebrate Life. Aceasta a imbinat elemente florale spectaculoase cu mandale pline de simboluri. Mai multe detalii despre aceasta colectie aici

Armina Popeanu, arhitect de profesie, a inceput sa „scrie” povesti in urma cu aproape trei ani. Pentru a asigura calitatea exceptionala a produselor Lyria, dar si pentru a respecta intocmai cerintele clientilor, brandul a achizitionat o fabrica de profil. Astfel, gentile produse la fabrica din inima Transilvaniei sunt o creatie 100% proprie, originala, in spatele brandului stand creativitatea Arminei Popeanu si indemanarea echipei cu o experienta de peste 15 ani in manufactura de profil. Pictura se executa manual pentru fiecare produs in parte, cu vopseluri si lacuri speciale, care asigura o durata de viata a produsului de 3-5 ani in conditii optime.

Alaturi de gentile Lyria, a luat nastere si brandul Desirette, unde modelele alese exprima viziunea arhitecturala a designerului asupra accesoriilor create, impletind texturi speciale de piele, cu linii elegante, clare, simple, dedicate femeilor independente, sofisticate, cu atitudine.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri