Setari Cookie-uri

Camasa rochie - altfel decat rochia camasa?

Peste tot in jurul meu vad doamne si domnisoare grabite, dar intotdeauna elegante, care poarta cu mandrie celebra camasa rochie.

O port si eu la fel, deoarece camasa rochie imi da din start un plus de incredere si ma face sa ma simt extraordinar de bine in pielea mea. Este, in sfarsit, prima tinuta office care nu-mi da motive sa ma simt inconfortabil.

Sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa pastreze la vedere cel putin doua din sutele de modele de camasi rochii, atat pentru sezonul calduros, cat si pentru primavara/toamna.

Daca nu te simti in largul tau sa o porti ca atare, poti sa adaugi pe dedesubt o pereche de pantaloni scurti... iar la toamna cu pantaloni lungi.

Am aruncat o privire in magazinele online si am selectat cateva modele ideale care striga: "ia-m acasa!". Ce spui? Le vrei?

Rochie camasa lunga

In imaginea alaturata avem cel mai bun exemplu de rochie camasa.

Dupa ce o analizezi in detaliu, priveste imaginile de mai jos si ai sa observi cu ochiul liber diferenta dintre camasa rochie si rochia camasa.

Citește și:

Rochia camasa este in cele mai multe cazuri lunga, dimensiune pe care nu o vom intalni niciodata la o camasa, nici la camasa rochie, si in clos.

Rochie camasa

Gaseste modelul care ti se potriveste

Camasa rochie cu crapaturi

Exceptia de la regula o face camasa rochie cu crapaturi laterale.

Este un model pe care il vad asortandu-se cel mai bine cu tenisi, dar daca gasesti perechea de sandale potrivita, vei putea transforma cu usurinta outfit-ul intr-unul office-elegant.

Rochie camasa

Alege camasa rochie care-ti place

Camasa rochie alba

Camasa rochie alba este o alegere inspirata in zilele de vara.

Este o camasa pe care multe dintre noi ar alege sa o poarte cand ies in oras sau atunci cand merg la un eveniment, insa cu o pereche de pantaloni pe dedesubt, se creeaza un outfit potrivit pentru birou.

Camasa rochie alba

Vezi oferta de camasi tip rochie

Camasa rochie in carouri

Imi plac carourile. Imi plac rochiile in carouri. Imi plac fustele in carouri si imi plac camasile in carouri. Prin urmare, imi place camasa rochie in carouri.

Citește și:

Daca mi-ar permite soarele, as purta modelul de camasa rochie din imagine cu bocanci Timberland, altfel o vad in ansamblu cu sandale cu toc si pantofi stiletto nude.

Camasa rochie

Mai multe camasi rochii in carouri

Camasa rochie din denim

Cel mai dragalas model de camasa rochie este cel din denim, asimetric si prevazut cu o funda uriasa in loc de curea.

L-as purta doar cu pantofi stiletto si as accesoriza outfit-ul cu o geanta plic si o palarie pe cap, pentru un aer boem.

Stii ce personalitate vad eu imbracata cu ea? Pe superba Audrey Hepburn.

Camasa rochie din denim

Mai multe modele superbe de camasi tip rochie


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kate Zubal

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.