Setari Cookie-uri

Peter Lindbergh pentru Ermanno Scervino - Campania publicitara Toamna/Iarna 2017/2018

Noua campanie publicitara Ermanno Scervino Toamna/Iarna 2017/2018 reprezinta o intalnire a excelentelor.

comunicat de presa

Ermanno Scervino
Noua campanie publicitara Ermanno Scervino Toamna/Iarna 2017/2018 reprezinta o intalnire a excelentelor. Designerul florentin a ales-o pe Mariacarla Boscono, model italian de top, ca protagonista a fotografiilor semnate de renumitul fotograf de moda Peter Lindbergh.

Mariacarla si modelul Victor Norlander sunt surprinşi in timp ce se plimba de-a lungul Senei. Cerul innorat si podurile pariziene creeaza un tablou alb-negru in care noua colectie a designerului devine punctul central al scenariului.

„Femeia pe care mi-am imaginat-o pentru aceasta colectie este puternica si independenta. Ea alege sa poarte articole de imbracaminte de inspiraţie masculina alaturi de rochii ultra-usoare si pantofi fara toc, creand o noua expresie a feminitatii. Mariacarla este perfecta pentru a intruchipa acest tip de femeie, iar datorita personalitatii sale este capabila sa interpreteze toate creatiile mele intr-un mod original si autentic. Pentru a surprinde fotografiile colecţiei l-am dorit cu tarie pe Peter Lindbergh, cu care lucrez de mai multe sezoane. Colaborarea noastra aproape ca nu mai are nevoie de cuvinte", a declarat Ermanno Scervino.

Citește și:

Campania publicitara pentru Colecţia Toamna/Iarna 2017/2018 Ermanno Scervino se va difuza la nivel mondial incepand din iunie 2017, iar colecţiile Ermanno Scervino vor fi disponibile in magazinul din incinta J.W. Marriott Hotel din Bucuresti.

Ermanno Scervino FW1718 AD Campaign from ERMANNO SCERVINO on Vimeo.

Despre Ermanno Scervino

Brand-ul Ermanno Scervino a fost infiintat in anul 2000, la Florenta. Cu 50 buticuri in jurul lumii, 300 de angajati si aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piata marcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combina maiestria articolelor de imbracaminte realizate manual cu excelenta stilului italian.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.