Setari Cookie-uri

Costume din doua piese perfecte pentru tinuta de vacanta

Daca vrei sa ai cel mai cool album foto si sa fii admirata pentru outfit-urile pe care le-ai purtat in vacanta, pune in bagaj cel putin un costum din doua piese pentru vara - cu pantaloni scurti si bluza sau fusta si bustiera.

A trecut ceva timp de cand nu am mai purtat un costum din doua piese. Modelele peste care am dat in timpul cautarilor pe care le fac zilnic in magazinele online m-au facut insa sa-mi doresc unul pentru vara lui 2017.

O sa incep prin a-mi achizitiona unul casual, care-mi ofera libertatea de a-l purta cu incaltaminte casual, de preferat pantofi sport. Pentru mai tarziu, o sa-ndraznesc sa probez, dar si sa ies in lume, imbracata intr-un costum format din fusta midi si bustiera.

Gasesti in continuare mai multe modele de costume din doua piese perfecte pentru tinuta de vacanta.

Costum din doua piese alb

Se ia un costum alb din doua piese (pantaloni scurti si bluza cu maneci clopot), o pereche de sandale cu toc mediu si se obtine un outfit casual-elegant pentru acea zi din vacanta in care te-ai decis sa faci poze pe toate strazile orasului in care te afli.

Citește și:

Acelasi costum alb din doua piese se poate imbraca si la un eveniment ceva mai sofisticat la care esti invitata vara asta.

Costum din doua piese alb

Costum din doua piese cu pantaloni scurti

Costum din doua piese in dungi

Iesirile la terasa din vacanta trebuie facute intr-un outfit deosebit. Ia in calcul acest costum din doua piese cu dungi multicolore.

Acelasi costum este o alegere inspirata si pentru atunci cand vrei sa mergi la un concert in aer liber.

Accesorizeaza tinuta cu o geanta de dimensiuni mici din piele intoarsa si sandale colorate cu toc gros.

Costum din doua piese

Costum din doua piese multicolor

Costum din doua piese casual

Trebuia sa gasesc un costum din doua piese si pentru stilul meu de zi cu zi. Modelul din imaginea alaturata este confectionat dintr-un material fluid cu imprimeu floral si este fix ce-mi trebuie.

Se poarta cu pantofi sport sau cu sandale joase (in cazul in care imi doresc sa fiu mai feminina).

Citește și:

Costum din doua piese

Vezi mai multe costume din doua piese

Costum din doua piese cu dantela

Costumul din doua piese (fusta si bluza) cu dantela alba ar putea reprezenta tinuta cu care o tanara se prezinta in fata starii civile, pregatita sa devina doamna.

Daca nu te pregatesti de acest eveniment, alege sa porti costumul intr-una din cele mai bune zile ale tale, cand tot ce conteaza este sa te simti tu bine si nimeni altcineva.

Costum din doua piese cu dantela

Alege alt costum din doua piese

Costum din doua piese cu bustiera

In cele mai indraznete vise ale mele, eu imi fac aparitia la petreceri si in cluburi imbracata ca domnisoara din imaginea alaturata.

O bustiera indrazneata, o fusta midi cu croiala bodycon, sandale cu toc si multa atitudine ca sa simt ca ziua mea s-a incheiat cu succes.

Costum din doua piese

Vezi ce model ti se potriveste


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svitlana Sokolova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.