Setari Cookie-uri

Colectie amazoniana semnata Denis Predescu

Inspirat de penajul papagalului ARA, un designer roman a creat The Colours Statement, o colectiue capsula cu accent pe culoare.

comunicat de presa

In cadrul evenimentului “Colors, the step forward”care a avut loc ieri in Bucuresti, Denis Predescu a lansat colectia capsula ”The Colours Statement Policolor-Glasurit”, ca un omagiu adus culorii. Colectia dedicata a marcat incheierea parteneriatului dintre Policolor Romania si BASF Coatings Europa, pentru reprezentarea brandului Glasurit al carui simbol este coloratul papagal Ara.

Tanarul designer, absolvent al Universitatii de Arhitectura ”Ion Mincu” din Capitala, a pus amprenta arhitecturii si a exactitatii pe creatiile sale, prin taieturi inovatoare, geometrie si volumetrie bine studiate, efecte de umbra-lumina, cromatica specifica, accente si iluzii vizuale identitare.

Pornind de la penajul papagalului multicolor ARA – simbolul Glasurit, marca premium de vopsea auto a concernului BASF – am incercat sa creez tinute feminine, proportionate, simetrice, care, alaturi de taieturi spectaculoase si accente cromatice tari contureaza un aspect exotic si amazonic al femeii”, spune designerul despre ce l-a inspirat atunci cand a creat colectia ce marcheaza semnarea parteneriatului Policolor – BASF Coatings. Pentru a-si pune in valoare ideile a folosit ca materiale tul, voal si tafta, iar rochia de mireasa in care au ”intrat” 80 de metri de tesaturi, a fost vopsita live de catre designer intr-o explozie de culori tari. Tinutele au fost completate de pantofi Musette, brand recunoscut pentru calitatea si design-ul de lux.

Citește și:

Denis Predescu este designer vestimentar si architect, si activeaza in domeniul modei de la varsta de 6 ani, cand a inceput sa creeze tinute ce au fost comercializate timp de mai multi ani intr-un cunoscut magazin din Capitala. Cariera si-a inceput-o prin premiile castigate la numeroase competitii de profil, urmand ca mai tarziu, talentul sau sa-l propulseze la festivaluri de moda din Paris, Barcelona, Abu Dhabi sau Dubai.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.