Setari Cookie-uri

Tricouri personalizate pentru familie – distractie in 3

Alege setul de tricouri personalizate pentru familie care va reprezinta cel mai bine pe fiecare dintre noi.

Nu sunt mama, dar imi doresc sa fiu. Sunt nerabdatoare sa petrec timp impreuna cu copilul meu, sa iesim sa mancam o inghetata la terasa, sa ne plimbam in parc, sa mergem la cumparaturi, sa il ajut sa descopere lumea si sa avem discutii deschise si sincere despre orice.

Imi doresc sa am o fetita pentru ca as intelege-o probabil mai bine pentru ca si eu sunt femeie. Dincolo de asta, vreau sa o imbrac cu cele mai frumoase hainute, sa ii impletesc parul, sa ii cumpar accesorii, etc.. Dar mi-e teama ca o sa fie o sensibila ca mine si atunci ma razgandesc.

Ma razgandesc si-mi doresc sa am un baiat pe care sa-l invat sa fie puternic si sa asculte muzica buna, dar va trebui sa am grija sa nu isi aleaga anturajul gresit. Eh.. in final stii cum zicem: sanatos sa fie, nu mai conteaza daca e baiat sau fata.

Tanjesc dupa o familie a mea. Eu, sotul si copilul sau copiii. Sa petrecem cele mai frumoase sarbatori de Craciun, sa ne uitam impreuna la filme, sa luam in fiecare seara masa impreuna, sa fim cei mai buni prieteni si sa fim un exemplu de familie pentru ceilalti.

Citește și:

Tricouri personalizate colorate

Am deja multe planuri si idei in cap pentru atunci cand o sa am o familie.

Una dintre idei este sa ne imbracam in anumite ocazii la fel. Nu din cap pana in picioare, dar sa avem tricouri personalizate care sa ne reprezinte.

Nu trebuie sa demonstram nimanui iubirea pe care ne-o purtam unii celorlalti, dar mi-ar placea niste tricouri cu desene colorate care sa exprime legatura dintre noi.

De sarbatori, as alege sa fim o familie de reni, iar tricoul reprezentativ l-am gasit deja.

Tricouri personalizate pentru familie Tricouri personalizate "Familia de reni" Tricouri personalizate "Pentru noi toti"

Tricouri personalizate pentru toti membrii familiei

Pentru copii, asortarea tricourilor o sa fie o adevarata distractie si un motiv de mandrie. Trebuie sa-mi invat copiii sa fie mandri de noi, parintii, asa cum noi o sa fim mandri de ei.

Citește și:

Mi se par potrivite tricourile pentru cuplul tata (Big Man) – fiu (Little Man) si cuplul mama (Mother of a Princess) – fiica (Daughter of a Queen).

In magazinele online gasim modele si pentru familile cu mai multi membrii, cu doi – trei copii.

Tricouri personalizate pentru familie

Tricouri personalizat tata-fiu Tricouri personalizate "Familia Nr. 1" Tricouri personalizate mama-fiica

Tricourile personalizate pentru familie pot fi un cadou deosebit pentru cei dragi!

Nu ezita sa le alegi pe cele mai potrivite in functie de personalitatea membrilor!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alena Ozerova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.