Setari Cookie-uri

Genti si posete cu broderii florale: stilizeaza orice tinuta!

Nu ai cum sa nu iubesti gentile si posetele cu broderii florale. Sunt tot ce ai nevoie atunci cand vrei ca outfit-ul tau sa iasa din normal, iar tu sa iesi din anonimat.

Ti s-a intamplat vreodata sa opresti o fata pe strada ca sa o intrebi de unde si-a cumparat un anumit produs? Ei bine, fie ca ai facut-o sau nu, tu pregateste-te sa le raspunzi cu zambetul pe buze celor care te vor trage de maneca pe strada sau la metrou.

Nu as stii sa explic exact fenomenul, dar in ceea ce ma priveste, gentile si posetele cu broderii florale imi induc o stare de bine. Parca-s luate direct din Muzeul Taranului Roman si puse la vanzare pentru ca toata lumea sa se bucure de frumusetea lor si de traditiile romanesti.

Posete elegante cu broderii florale

Eu tanjesc mult de tot dupa o astfel de poseta. Nu vreau una, vreau doua.

Ca sa nu abuzez, am nevoie de o poseta cu broderii florale eleganta pe care sa o pastrez special pentru evenimente si outfit-uri elegante. In cautarile online am gasit aceste modele pe care le puteti vedea in imaginea de mai jos, cu care pur si simplu a fost dragoste la prima vedere.

Citește și:

Un clutch negru cu broderii florale o sa se asorteze de minune cu o rochie neagra, lunga, pe care vrei sa o imbraci la o nunta, spre exemplu.

Clutch-ul galben mustar cu broderii florale iti poate servi ca geanta de zi cu zi daca esti obisnuita sa porti fuste si rochite in orice moment al zilei.

Cat despre poseta din denim cu broderie florala, aceasta completeaza perfect o tinuta eleganta din denim.

Genti cu broderii florale

Geanta neagra cu broderie florala Geanta galbena cu broderie florala Geanta mica cu broderie florala

Genti mari cu broderii florale

Spuneam mai sus ca am nevoie de doua genti cu broderii florale: poseta eleganta si o geanta de zi cu zi pe care sa o pot combina cu orice outfit. Ei bine, geanta mare sau rucsacul este cea de-a doua alegere.

Gentile mari sunt printre preferatele noastre, pentru ca nu ne lasa sa iesim din casa pana ce nu am luat cu noi tot ce avem nevoie. Inca de anul trecut, geanta de dimensiuni mari a fost inlocuita cu rucsacelul, fiind mult mai practi si modern.

Citește și:

Din fericire, gasim broderii florale atat pe gentile mari, cat si pe rucsacuri.

Genti cu broderii florale

Geanta cu broderie florala Rucsac cu broderie florala Geanta neagra cu broderie florala

Este si pacat sa lasi vara sa treaca fara sa-ti accesorizezi tinuta cu o geanta cu broderii florale! Si nu-ti face griji, o poti purta si toamna sau iarna.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.