Setari Cookie-uri

City Park Mall a lansat

Vizitatorii City Park Mall isi pot ridica de la Info Desk, automat, talonul Pasaport de turist, care le garanteaza discount-uri si o experienta de shopping unica.

comunicat de presa

City Park Mall

Principalul centru comercial din Constanta vine cu o veste excelenta pentru turistii care isi petrec vacanta la malul marii: pana pe 31 august, acestia beneficiaza de „pasaportul de turist”, un talon care le ofera reduceri la un numar generos de magazine din cadrul mall-ului.

Vara aceasta, turistii de la malul marii au un motiv in plus sa se bucure de vacanta: paisprezece magazine din City Park Mall ii asteapta cu reduceri dedicate lor. Daca au peste 18 ani si domiciliul in afara judetului Constanta, vizitatorii City Park Mall isi pot ridica de la Info Desk, automat, talonul Pasaport de turist, care le garanteaza discount-uri si o experienta de shopping unica. Campania este valabila pana pe 31 august.

Astfel, pentru posesorii Pasaportului de turist, magazinul El Unico ofera reduceri de 5% la toata gama de trabucuri si de 10% pentru accesorii S.T. Dupont. Brandurile Floare de Colt, La Femme, Braiconf si NISSA vin cu discount-uri de 10%. Aceeasi reducere o aplica si magazinul PUPA, cu exceptia produselor aflate deja la promotie.

Citește și:

La Douglas, toate produsele din gama Douglas Collection vor fi disponibile cu o reducere de 12% pentru posesorii talonului, Gerovital ofera un discount de 20% pentru toate produsele marca proprie, in timp ce Flormar face o reducere de 15% pentru cumparaturi de minimum 50 de lei. Sport Vision si Buzz aplica reduceri de 15% inclusiv produselor aflate deja la promotie. Incaltamintea se poate achizitiona cu un discount de 15% de la Gant si Lacoste, iar Melkior ofera un discount de 20% la produsele cosmetice care nu au deja pretul redus.

Vizitatorii centrului comercial pot beneficia o singura data de ofertele continute de talonul Pasaport de turist, pana la finalul verii.

Campania Pasaport de turist este una dintre surprizele pregatite vara aceasta de City Park Mall pentru vizitatorii sai, dupa recenta extindere a ofertei de servicii si a portofoliului de branduri din cadrul centrului comercial.

Citește și:

Mai multe informatii despre campaniile si evenimentele de la City Park Mall Constanta pe pagina de Facebook a centrului comercial si pe site-ul https://city-park.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.