Setari Cookie-uri

Espadrile usor de combinat in tinute variate

In zilele calduroase de vara, bucura-te de comoditate cu o pereche de espadrile moderne.

Port espadrile de cand eram mica si inca imi plac la nebunie. Nici prea elegante, nici prea sport, espadrilele sunt acele incaltari super comode, din piele sau din panza, pe care poti sa le asortezi la orice tip de outfit doresti.

Imi plac pentru ca imi vin in ajutor in fiecare data cand nu stiu cu ce sa ma imbrac: mai intai ma decid sa le incalt si atunci imi este mai usor sa aleg si hainele cu care sa le asortez.

Din punctul meu de vedere, sunt doua tipuri de espadrile: espadrilele pe care le porti toamna, si aici ma refer la espadrilele care acopera mai mult piciorul, si espadrilele dragalase, din dantela sau cu imprimeuri, de primavara/vara.

Espadrile pentru evenimente in aer liber

Un eveniment in aer liber inseamna prietenii noi, intalniri cu vechi cunostinte, amintiri placute si foarte multe fotografii - cum altfel ai putea sa te prezinti daca nu intr-un outfit care sa te scoata din anonimat si sa te puna in centrul atentiei?!

Citește și:

In mod normal, toate modelele de espadrile sunt recomandate pentru evenimentele in aer liber, dar eu te sfatuiesc sa le alegi pe cele cu model de inspiratie etnica sau pe cele tip sandale, cu sireturi.

Inspirate din stilul boho, aceste modele de espadrile fac casa buna cu pantalonii scurti sau cu cei largi si vaporosi, dar si cu rochite si fustite de toate tipurile.

Espadrile de vara

Espadrile cu model inspiratie etnica Espadrile maro din piele

Espadrile pentru tinute office

Poti sa introduci espadrilele si in tinutele office. O pereche de pantaloni office si o camasa vin bine in acelasi ansamblu cu espadrilele intr-o singura culoare.

La fel poti sa le combini cu un model office de little black dress sau o fusta creion.

Pentru astfel de hainute, indicat ar fi sa optezi pentru modelele de espadrile din dantela sau brodate, unicolore, care pastreaza eleganta tinutei.

Citește și:

Modele de espadrile

Espadrile negre cu model brodat Espadrile gri cu model floral din dantela

Tinuta ideala pentru o plimbare la malul marii: espadrile + rochie cu spatele gol + palarie si geanta cu franjuri.

Tinuta ideala pentru la locul de munca: espadrile negre + pantaloni office cu buzunare + camasa alba si geanta plic.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Khabieva

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.