Setari Cookie-uri

Stilul Marilyn Monroe: fii o diva retro a verii!

Marilyn Monroe... draga mea Marilyn Monroe... Cu bune, cu rele, daca as putea pentru o singura zi sa fiu altcineva, as alege sa fiu ea.

Sa am buclele ei blonde, sa am ochii ei mari si plini de mister, sa imbrac rochiile fine si elegante, sa port bijuteriile cu diamante si perle si sa am lumea intreaga la picioare. Sa fiu iubita si urata in acelasi timp, ma risc, stiu ca parerile au fost si continua sa fie impartite.

Marilyn Monroe si Amy Winehouse sunt cele doua celebritati pe care mi-ar fi placut sa le invit la mine acasa ca sa petrecem o seara ca intre fete, iar dimineata sa ne bem cafeaua impreuna. Unele dintre voi m-ar intreba "Si ce crezi ca ai fi putut invata de la ele avand in vedere stilul de viata pe care l-au avut?". Poate nimic, dar mi-ar fi placut sa le ascult ore in sir fara intrerupere: pe Amy cantand, pe Marilyn dezvaluindu-mi cele mai frumoase amintiri si cele mai intime secrete.

Pana nu demult visam la o sedinta foto in stilul Marilyn Monroe. Clasic. Cliseic. Nu imi mai doresc asta acum, ci tintesc mai sus - sa imprumut din stilul ei in fiecare zi din viata mea.

Citește și:

Par blond si bucle definite

Am incercat un prim pas: mi-am vopsit parul cu vopsea de par in nuanta de blond specific Marilyn Monroe. Diferenta (diferenta?? sunt mai multe, stiu) dintre Marilyn si mine este ca ea avea parul mereu ondulat, perfect ondulat, in timp ce mie imi place parul perfect intins.

Ca sa obtii bucle a la Marilyn Monroe ai nevoie doar de un ondulator automat de la Babyliss. Cu putin rabdare si trei miscari o sa te bucuri de o coafura ca a divei blonde, doar ca, pentru un look identic, parul tau ar trebui sa fie de lungime medie.

Marilyn Monroe

Buze rosii si Cat Eyes

Mai departe de parul blond, erau pielea alba, buzele de un rosu aprins si machiajul cat eyes care ii puneau frumusetea in valoare lui Marilyn Monroe.

Si aici e simplu... cu un ruj rosu mat sau sidefat si un tus negru pentru machiajul ochilor te apropii si mai mult de infatisarea divei de la Hollywood.

Citește și:

Mai greu cu pielea alba, fiind vara vrei sa petreci cat mai mult timp pe plaja si sa iei tot soarele, iar blonda noastra preferata nu apare in nicio ipostaza bronzata.

Costum de baie cu talie inalta

Marilyn Monroe nu avea nici pe departe o silueta cu forme perfecte, 90-60-90.

A fost o femeie cu forme voluptoase, forme pe care le lasa intotdeauna la vedere ca sa fie admirate de ochii curiosilor.

Purta bluze si rochii cu decolteuri, fuste si pantaloni cu talie inalta, iar la plaja putea fi vazuta in costume de baie intregi sau din doua piese, bikinii fiind si ei tot cu talie inalta.

Costum de baie cu talie inalta

Alege costumul de baie care ti se potriveste

Rochie bodycon

O femeie isi pastreaza eleganta si feminitatea cel mai bine atunci cand imbraca o rochie. Marilyn Monroe parea sa stie asta pentru ca in mai toate fotografiile publice poarta rochii.

Rochii midi, rochii cu buline, rochii cu decolteu, dar si rochii bodycon, pentru ca acestea din urma o ajutau sa se faca remarcata de fiecare data. Nu ca ar fi fost asta o problema... Mi-am imaginat-o stralucind in rochia alba din imagine.

Citește și:

Rochie bodycon

Vezi mai multe rochii elegante bodycon

Fusta creion si pantofi albi

Marilyn Monroe era eleganta de cum se trezea si pana cand se schimba seara in pijamale (asta daca purta, pentru ca ne amintim declaratia ei potrivit careia in pat poarta doar Chanel No. 5... parfumul).

Fusta midi cu croiala creion parea sa fie preferata ei, pe care o purta cu pantofi stiletto albi sau sandale cu toc.

Stil Marilyn Monroe

Fusta creion

Sandale albe


La final, mai ramane sa inveti gesturile (urmareste filmele si videoclipurile in care apare) si cateva replici ale regretatei Marilyn Monroe:

"Sunt egoista, nerabdatoare si un pic nesigura. Fac greseli, sunt de necontrolat si uneori sunt greu de manevrat. Dar daca nu poti sa ma stapanesti in cele mai rele momente ale mele, atunci e al dracu' de sigur ca nu ma meriti in cele mai bune momente ale mele."

"Eu cred ca totul se intampla dintr-un motiv. Oamenii se schimba astfel incat tu sa poti invata sa renunti la ei, lucrurile merg prost pentru ca tu sa le apreciezi atunci cand merg bine, tu crezi minciuni pentru ca in cele din urma sa inveti sa nu ai incredere in nimeni in afara de tine si, uneori, lucrurile bune se destrama pentru ca lucrurile si mai bune sa se adune la un loc."

Citește și:

"O fata inteleapta saruta, dar nu iubeste, asculta, dar nu crede si pleaca inainte sa fie parasita."

"Eu sunt buna, dar nu sunt un inger. Pacatuiesc, dar nu sunt diavolul. Sunt doar o fata mica intr-o lume mare, incerand sa gasesc pe cineva pe care sa-l iubesc."

"Adevaratul iubit este barbatul care te poate emotiona printr-un sarut pe frunte sau zambind in timp ce se uita in ochii tai sau doar privind in gol."

"Daca ai de gand sa fii o persoana cu doua fete, cel putin una dintre ele fa-o sa fie draguta."

"Mai bine sa fii nefericit de unul singur decat nefericit cu cineva."

Sursa Foto Front Page: instagram.com/marilynmonroe

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.