Setari Cookie-uri

Brandul danez ECCO prezent la Feeric Fashion Week de la Sibiu

Este pentru prima data cand brandul ECCO se alatura designerilor romani si participa la Festivalul International de Moda Feeric Fashion Week de la Sibiu.

comunicat de presa

ecco Sambata, 22 iulie 2017, brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO a fost prezent in cadrul evenimentului Feeric Fashion Week de la Sibiu, alaturi de designerul roman Adriana Goilav.

Este pentru prima data cand brandul ECCO se alatura designerilor romani si participa la Festivalul International de Moda Feeric Fashion Week de la Sibiu.

Ȋn cea de a sasea zi a editiei aniversare Feeric Fashion Week, a avut loc fashion show-ul sustinut de designerul Adriana Goilav si ECCO, intr-un cadru neconventional cu un nivel spectaculos si anume Depoul CFR Calatori din Sibiu.

Prezentata intr-un ambient total diferit, colectia "transMORPHer" a designerului roman a fost pusa in valoare de incaltamintea ECCO Intrinsic si a prezentat un drum al liniilor ascendente, dar si descendente, al urcarilor, dar si al coborarilor, a ceea ce vedem si nu vedem.

Colaborarea cu brandul danez ECCO, care a ales sa imi ofere incaltamintea si accesoriile atat de necesare intregirii si perfectarii imaginii fiecarei tinute vestimentare create de mine, m-a bucurat pe deplin si mi-a dat speranta unor viitoare colaborari cu acest important brand!” spune designerul Adriana Goilav.

Citește și:

ecco
Pe scena festivalului de la Sibiu, brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO a adus impreuna cu designerul Adriana Goilav tendintele de sezon si tehnologiile avansate, intr-o colectie inspirata de sistemul osos, ce porneste de la coloana vertebrala si se conecteaza cu talpa piciorului.

Confortul de neegalat al colectiei ECCO Intrinsic este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, usor adaptabil stilului de viata din marile orase.

Brandul danez ECCO este prezent in Romania in marile orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu si are in prezent 23 de magazine si un magazin online www.ecco-shoes.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.