Setari Cookie-uri

Genti handmade din piele naturala: povesti in accesorii zilnice

Fii unica oriunde te-ai afla! Alege una dintre gentile cu modele reliefate, fabricate in Romania, din piele naturala.

Am descoperit de curand niste genti absolut minunate, din piele naturala si handmade. Genti facute cu pasiune si cu cea mai mare atentie pe care o poti acorda unui detaliu.

Imediat ce le-am vazut mi-am inchipuit o frumoasa zi de toamna in care eu ma plimb in parcul Cismigiu, imbracata intr-o rochie bleumarin pana la genunchi, cu un trenci pe deasupra, un dres negru si o pereche de pantofi oxford in picioare.

O geanta albastra cu motive traditionale este singura pata de culoare care-mi transforma tinuta intr-una unica si ma face sa ma simt speciala.

Genti din piele naturala cu motive traditionale

Gentile din materialul de astazi sunt fabricate in Romania, confectionate 100% din piele naturala si cu motive traditionale reliefate pe capac. Sunt colorate, sunt usoare ca un fulg si este imposibil sa nu te atasezi instant de ele.

Am avut ocazia sa intru in contact cu o astfel de geanta in urma cu fix un an de zile, cand cel care le confectioneaza abia scosese cateva modele. A fost dragoste la prima vedere, la prima atingere. Nu mai vazusem de mult o geanta care sa ma cucereasca iremediabil din start.

Citește și:

Genti din piele naturala

Geanta multicolora din piele naturala Geanta albastra lucrata manual

Genti handmande din piele naturala

Gentile sunt handmade, iar asta le face sa fie unice. Gandeste-te acum daca ti-a mai fost dat sa vezi pe cineva cu o geanta din piele naturala cu modelul a doi cai reliefati. Iti zic eu, nu ai mai vazut. La fel cum nu ai vazut nici geanta cu modelul de trandafir reliefat.

Asta inseamna ca poti merge linistita pe strada si la evenimente, pentru ca nu o sa mai fie nimeni ca tine. O sa fii unica, asa cum ne place noua sa fim, iar gentuta pe care o porti o sa fie principala atractie.

Genti handmande din piele naturala

Geanta handmade cu trandafir reliefat Geanta handmade cu cai reliefati

Pentru mine, geanta este mai mult decat un simplu produs in care-mi indes cheile, telefonul, portofelul, agenda si vitaminele. Geanta este buna mea prietena care-mi pastreaza cel mai bine toate secretele, iar daca este si confectionata special pentru mine, cu atat mai mult o iubesc si o vreau sa-mi fie alaturi pentru tot restul vietii.

Citește și:

La geanta mea nu are nimeni altcineva acces la ea, desi sta in vazul tuturor. Cand suntem doar eu si ea ma simt in siguranta. Par o ciudata, nu?

Pana sa port geanta, am avut aceeasi legatura speciala cu ghiozdanul scolar, in care-mi tineam caietele, cartile, penarul si pachetelul cu mancare.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.