Setari Cookie-uri

Cum porti stilul minimalist: alege o tinuta eleganta

Stilul minimal se defineste ca functie si estetic din care se elimina tot ce este redundant. Orice detaliu ce poate incarca, orice decoratiune este in plus. Sigur, in moda, stilul minimal este putin mai permisiv, in sensul ca nu este vorba doar despre functionalitate.

Si cum ar putea, doamnelor? Cum ar putea moda sa fie functionala si atat? Minimalismul in moda inseamna linii curate, croiala simpla, eleganta. Si desigur, finisaje impecabile. Asa ca am ales doua variante de tinuta in stil minimal, ambele la fel de elegante.

Desi ai spune ca e simplu sa alegi “less is more”, outfitul-ul minimalist risca sa devina monoton, daca nu il “resuscitezi” cu cateva elemente eye-catching, croiala aparte, desi simpla, si insertii de culoare. Descopera, deci, cum porti stilul minimalist ziua, casual sau office si cum poti o tinuta minimal la o ocazie sau de seara.

Cum porti stilul minimalist in tinuta de zi

Hainele albe – si in general cele in tonuri neutre – sunt perfecte pentru a fi incadrate in tinute minimaliste. Am gandit un outfit minimal, insa flamboyant prin croiala interesanta.

Citește și:

Pantalonii palazzo de lungime midi arata elegant si sunt feminini. Am ales croiala de fusta pantaloni midi intrucat este deja un item spectaculos, deci nu vei risca sa intri in banalitate.

Cu atat mai mult cu cat completezi stilul minimal de zi cu o bluza stil tunica, cu detalii interesante la spate. Pantofii nude stil pumps sunt definitia minimalismului, insa cu un mic twist oferit de textura lucioasa.

Cum porti stilul minimalist in tinuta de zi

Fii sexy intr-o bluza cu umerii goi Cei mai chic pantaloni midi albi Alege pantofii nude de aici

Alege o tinuta eleganta minimal si seara

Sigur, tinuta anterioara poate fi purtata si seara. La fel cum tinuta aceasta poate fi asortata si ziua la birou sau la o intalnire la pranz. Ori la film. Tocmai asta e frumusetea stilului minimal. Este elegant si versatil.

Iata deci cum porti stilul minimalist seara: ai nevoie de o rochie midi, o pereche de escarpeni intr-o culoare tare si o geanta plic care iese in evidenta prin textura.

Citește și:

Rochia aceasta imi aminteste de stilul Victoriei Beckham. Este perfect croita sa avantajeze orice silueta si este atat de chic, prin simplitate si prin cusaturile bine creionate. Slitul si decolteul ajuta, desigur, in perceptia intregului ansamblu vestimentar.

Alege o tinuta eleganta minimal si seara

Poarta o rochie minimal si vei iesi in evidenta Accentueaza stilul minimal prin culoare Alege un clutch simplu si de efect

Eu asa as purta tinutele minimaliste elegante. Simple, feminine, cu mici detalii de croi ce atrag privirea (sliturile rochiei, de exemplu), cu accente de culoare si de textura. Tu cum porti stilul minimalist?

Sursa foto front page – Tanja Heffner/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.