Setari Cookie-uri

Tinuta business de dama: cum te imbraci la sedinta importanta de la birou

Atunci cand urmeaza sa ai o sedinta importanta la birou sau un business meeting, chiar si cand mergi la un interviu pentru un job nou, tinuta ta trebuie sa fie im-pe-ca-bi-la!

La oricare dintre situatiile enuntate mai sus, ochii vor fi atintiti asupra ta. Fie ca ai de sustinut o prezentare la job, fie ca vei discuta cu intervievatorii, fie ca mergi la un business lunch sa prinzi un client, toti ochii te vor observa. Si cele mai mici detalii conteaza!

Pe ce sa te focusezi la un meeting important

Conteaza manichiura si te sfatuiesc sa alegi o manichiura naturala, cu un lac de unghii incolor sau o manichiura nude. Ai grija la coafura – fie ca pastrezi parul natural, liber, fie ca il prinzi in coc sau coada la spate, important este sa fie proaspat spalat si fara sa fie inccarcat de produse de styling.

Fii atenta si la machiaj, sa hidratezi bine pielea, mai ales tenul, asa incat fondul de ten sa se aseze bine. Da un aspect mat cu pudra (dar nu exagera) si te va ajuta sa maschezi emotiile. Atentie la machiaj, pastreaza un make-up natural!

Citește și:

Tinuta business de dama e serioasa dar chic!

Tinuta business de dama trebuie sa fie sobra, insa nu lipsita de feminitate. Sigur, si un costum cu pantaloni arata bine si trasmite mesajul ca esti o tipa de cariera.Insa, eu te sfatuiesc sa alegi o rochie office midi.

De ce sa alegi rochia cu croiala ladylike? Tocmai pentru a miza si pe feminitatea ta. Acest lucru ii va “deruta” putin pe adversari. Si pana la urma e o mandrie sa fie femeie intr-o lume a barbatilor, nu?

Alege acest model de rochie business-chic!

Vezi rochie business-chic Escarpeni nude Geanta eleganta Mango Ceas business Fossil Cercei rafinati Fossil

Cum alegi accesoriile daca ai o sedinta la birou

La fel de mult ca hainele office, conteaza si accesoriile pe care le asortezi la tinuta business. Pentru a pastra o nota eleganta, eu as alege pantofi cu toc nude, tip escarpeni. Si neaparat o geanta de mana, tot intr-o nuanta neutra.

Citește și:

La capitolul bijuterii, alege o pereche de cercei eleganti, care sa iti incadreze fata (Atentie! Nu mari!). Si daca alegi bijuterii fine, opteaza pentru un ceas cu curea din piele, cat mai aproape de modelul clasic.

Si fie ca alegi o varianta ladylike, fie ca optezi pentru deux piece office, nu uita ca atitudinea si postura sunt importante. Ai grija si la limbajul trupului!

Sursa foto front page – Ilya Yakover/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.