Setari Cookie-uri

Celebreaza prietenia cu noile bijuterii PANDORA

O prietenie adevarata iti influenteaza viata in nenumarate moduri minunate. Sarbatoreste aceasta legatura stransa purtand zi de zi simboluri pentru momentele de neuitat petrecute cu persoane speciale.

comunicat de presa

#DOFRIENDSHIP. O prietenie adevarata iti influenteaza viata in nenumarate moduri minunate. Sarbatoreste aceasta legatura stransa purtand zi de zi simboluri pentru momentele de neuitat petrecute cu persoane speciale. Cand te vei uita la bijuteriile tale PANDORA, iti vei reaminti de bucuriile impartasite si te vei gandi la noile aventuri care vor urma. Pe masura ce vara trece si ne apropiem de toamna, iesi in evidenta cu nuante luminoase si culori stralucitoare, pe care le poti combina cum doresti.

Perfect complementare. Bratarile Prieteniei din tinerete s-au transformat in aceste Bratari Moments din material textil, disponibile in cele mai vesele culori si care pot fi purtate suprapuse. Rafinament si solidaritate, intr-un design atractiv. Alege o astfel de bratara de culoare roz electric sau turcoaz si poart-o simpla sau impodobita cu pana la patru talismane. Unul dintre acestea poate fi chiar pandantivul Inimi ale Prieteniei, pe care il poti imparti cu cea mai buna prietena. Realizat din argint 925, pandantivul este format din doua inimi cu inscriptia „Friend of my heart”, care pot fi adaugate atat pe bratari, cat si pe colierele PANDORA.

Citește și:

Accesorii glam. Pregateste-te de petrecere si iesi in evidenta cu acest pandantiv versatil, pentru coliere si bratari, realizat din argint 925 si finisat manual. impodobite cu email si pietre de zirconiu cubic, elementele din acest Trio Fermecat sunt tot ce ai nevoie sa stralucesti: un stiletto rosu, un ruj rosu si o rochie neagra.

Deliciu fructat. Fie ca esti inca in vacanta sau te-ai reintors in oras, indiferent unde te afli, iti poti potrivi ceasul pentru happy hour cu acest pandantiv Cocktail Fructat, care poate fi purtat pe bratari sau pe lanturi. Aminteste-ti de distractia unei seri petrecute cu fetele in oras, alegand acest pandantiv din argint 925, cu email in culori delicioase.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.