Setari Cookie-uri

Rochii de seara pentru femei plinute: 4 modele irezistibile

Indiferent de kilogramele pe care le avem, cand vine momentul sa cautam o rochie de seara, problemele pe care le intampinam sunt aceleasi.

Si in 2017, cu toate magazinele online si offline pe care le avem, tot ne este greu sa gasim rochia perfecta. Ori suntem noi prea pretentioase, ori nu stie nimeni sa ne multumeasca pe toate. Situatia se complica atunci cand kilogramele sunt putin mai multe decat ne-am dori.

Rochii de seara pentru femei plinute nu gasim la fiecare pas, de aceea trebuie sa fim atente la magazinele online care au o sectiune speciala pentru acest gen.

De exemplu, am gasit un magazin online care incearca sa isi faca fericite toate clientele, astfel ca au creat in fabrica lor modele absolut superbe de rochii plus size create in Romania. Iata cateva dintre ele:

Rochii XXL

Stim cu toate ca negrul subtiaza. La fel si rochiile lungi. Prin urmare, o rochie lunga neagra nu poate decat sa asigure succesul si admiratia unei femei cu forme voluptoase.

Este o rochie care nu necesita accesorii sau o coafura sofisticata, ci doar o pereche de pantofi sau sandale cu tocuri inalte.

Citește și:

Rochii lungi pentru femei plinute

Gaseste rochia XXL potrivita

Rochii pentru femei plinute

Rochiile vaporoase nu sunt intotdeauna binevenite cand e vorba de forme voluptoase, insa o rochie dreapta prevazuta cu voal este ceea ce cauti pentru un eveniment de seara.

Poart-o cu sandale cu toc inalt si multe baretute.

Ca si in cazul modelului de mai sus, rochia vaporoasa plus size nu necesita accesorii. Poate doar un inel cu piatra albastra.

Rochii de seara pentru femei plinute

Alege rochia XXL preferata

Rochii in marimi mari

Este extrem de important sa te simti frumoasa si pasionala indiferent de greutatea si forma trupului. Atat frumusetea cat si pasiunea vin din interior, deci lucreaza cu tine pana ajungi sa te iubesti.

Dupa care fa-ti aparitia in aceasta rochie rosie care te va ajuta sa ii lasi pe toti cu gura cascata. Esti demna de toata admiratia si meriti toate complimentele!

Rochii pentru femei plinute

Rochii pentru femei plinute

Citește și:

Rochii plus size

Rochia verde cu dantela plus size este favorita mea. Ma fascineaza culoarea, ma fascineaza modelul dantelei si nu pot decat sa imi imaginez o femeie superba in ea.

O femeie puternica, plina de iubire si mereu cu zambetul pe buze.

Unghiile colorate intr-o nuanta inchisa, sandalele nude si parul facut bucle sunt detaliile care te vor transforma intr-o diva.

Rochii plus size

Modele rochii XXL


Si tine minte urmatoarea vorba a lui Napoleon Bonaparte: "Femeia frumoasa e o bijuterie. Femeia buna e o comoara intreaga."

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alena Ozerova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.