Setari Cookie-uri

5 tinute pe care le poti cumpara cu 150 Lei din Veranda Mall, in perioada reducerilor de vara

Veranda Mall impreuna cu bloggerul de fashion Larisa Costea va propun 5 tinute pe care le puteti cumpara in aceasta perioada cu doar 150 lei.

comunicat de presa

Perioada reducerilor este cu siguranta momentul potrivit pentru a ne reinnoi garderoba si, totodata, o buna ocazie de a achizitiona articole de calitate la preturi mult mai mici, chiar si cu pana la 70%.

Fie ca sunteti in cautarea unei piese cu motive florale, fie ca va doriti o tinuta lejera de vara sau visati la pantofii preferati, aceasta este perioada potrivita pentru a pleca la cumparaturi.

Veranda Mall impreuna cu bloggerul de fashion Larisa Costea va propun 5 tinute pe care le puteti cumpara in aceasta perioada cu doar 150 lei din magazinele gazduite de centrul comercial.

Spre exemplu, cu mai putin de 150 de lei va puteti achizitiona in Veranda Mall un sacou H&M la pretul de 30 Lei, o pereche de sandale comode in valoare de 49 Lei din magazinul Tati si o bluza matasoasa de la Bizzar Boutique la pretul de 55 de Lei.

Citește și:

'La inceput am crezut ca va fi o provocare sa imi gasesc tinute vestimentare in valoare de 150 de lei fiecare, insa odata ajunsa in magazinele din Veranda Mall am reusit sa aleg o tinuta compusa chiar din 6 piese. Intotdeauna am fost adepta smart shoppingului si nu am lasat reducerile sa treaca pe langa mine fara a-mi achizitiona cateva piese cheie. In aceasta mini sesiune de shopping am reusit sa aleg 5 tinute, toate la mai putin de 150 de lei si am adunat in total 16 piese vestimentare extrem de speciale si versatile ce pot fi purtate in mai multe combinatii. Magazinele prin care am trecut si unde am gasit reduceri mari au fost H&M, Momento Style, Tati, Orsay si Bizzar Boutique.' a delcarat Larisa Costea, fashion blogger.

Veranda Mall continua campania de reduceri, cu preturi reduse cu pana la 70% in majoritatea magazinelor din mall. Vizitatorii centrului comercial din Obor isi pot achizitiona la preturi avantajoase o gama extinsa de produse, precum imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice, produse pentru copii sau produse pentru casa. Pentru a rasplati fidelitatea clientilor, centrul comercial are in desfasurare si o promotie in cadrul campaniei de reduceri, astfel ca, la cumparaturi de minimum 150 de Lei in magazine, clientii primesc un premiu instant.

Citește și:

5 tinute propuse de Veranda Mall si Larisa Costea

Look 1 (H&M):

Bluza: 15 lei
Pantaloni: 40 lei
Sacou: 30 lei
Geanta: 59,90 lei
Choker: 5 lei

Look 2 (Momento Style):

tinuta
Rochie: 135 lei

Look 3 (TATI):

tinuta

Rochie: 39 lei
Palarie: 12 lei
Esarfa: 5 lei
Sandale: 49 lei

Look 4 (Bizzar Boutique):

tinuta

Jeans: 89 lei
Bluza: 55 lei

Look 5 (Orsay):

tinuta

Bluza: 80 lei
Pantaloni: 30 lei
Palarie: 30 lei

Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.