Stilul retro intalneste confortul in colectia ECCO SOFT 1

Stilul retro intalneste confortul in colectia ECCO SOFT 1

Emblematicul ECCO SOFT 1 ofera un confort dinamic direct din cutie!

comunicat de presa

ECCO

In toamna anului 2017, stilul retro poate insemna si imbratisarea celor mai futuriste si moderne tehnologii. Iar noua colectie ECCO SOFT 1 are inca stilul si spiritul urban din anii 1980, dar prezinta inovatii tehnice care il fac mai usor, mai moale si mai confortabil.

Reinventati pentru noua generatie, acesti pantofi versatili reprezinta imbinarea armonioasa dintre pielea moale si talpa incredibil de flexibila, realizata dintr-o singura componenta. Noul ECCO SOFT 1 este o intalnire dintre CLASIC si CONFORT, confortul fiind mult evoluat de la lansarea originalului datorita inovatiilor tehnologice pe care le-a făcut brandul ECCO incepand cu anii 1980.

ECCO

Noua colectie ECCO SOFT 1 pentru toamna/iarna 2017 intruchipeaza stilul urban contemporan si cuprinde atat pantofi cat si ghete in culori multiple precum rosu, mov, albastru, dar si culori neutre de alb, negru si gri. Fiecare dintre cele doua variante de piele este prelucrată manual si garanteaza o piele superioară premium, care a fost creata pentru maximum de confort: pielea naturala ECCO DROID - pentru un aspect extrem de curat si modern, in timp ce pielea nubuc ECCO CHAGALL – pentru un aspect catifelat si elegant.

Emblematicul ECCO SOFT 1 ofera un confort dinamic direct din cutie!

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri