Setari Cookie-uri

Geci matlasate: de la pasteluri la culori vii pentru sezonul rece 2017-2018

Geaca matlasata se numara printre cele mai bune alegeri atunci cand temperaturile scad si nimic pare sa nu ne mai scape de iarna geroasa.

Pentru ca geaca matlasata este moderna si calduroasa. Geaca matlasata vine in varianta lunga sau scurta, cu gluga sau fara. Are croiala in forma de clepsidra sau dreptunghiulara, dar recomandata este cea clepsidra, mulata pe corp, pentru un look flatant. Intr-o geaca matlasata voluminoasa s-ar putea sa arati ca un eschimos, si stiu ca nu iti doresti asta.

Stiu, de asemenea, ca in sezonul rece esti tentata sa treci la garderoba in culori intunecate, de aceea am ales drept recomandari modele de geci matlasate in culori vii, care te fac sa simti caldura doar privindu-le. Nu te grabi, selecteaz-o pe cea care se potriveste siluetei tale!

Geci matlasate calduroase

Acum doua ierni am ales sa infrunt ploaia, vantul si zapada cu un palton cu gluga. Am fost super incantata la inceput, imi placea ca il puteam combina atat cu blugi si bocanci, cat si cu botine si cizme, mi-a tinut de cald in lunile decembrie si martie, dar mi-a adus mari probleme de sanatate in celelalte doua luni de iarna, cand temperaturile au scazut sub 0 grade. Concluzia: fost cea mai mare greseala a mea sa renunt la geaca matlasata.

Citește și:

Fara doar si poate, geaca matlasata este cea mai calduroasa dintre geci si te protejeaza cel mai bine de vantul care iti lasa senzatia aia urata de "ma taie pe fata".

Iesi din banal si combina culorile vibrante ale covorului de frunze cu rozul pudra al unei jachete, si albul zapezii cu galbenul soarelui.

Geci matlasate de iarna

Geaca matlasata din material texturat Geaca matlasata galbena

Geci matlasate de toamna

Accesoriul care se potriveste cel mai bine cu geaca matlasata este cureaua. Fiind o piesa vestimentara voluminoasa, cureaua te ajuta sa iti evidentiezi talia si sa obtii un look echilibrat. Tempereaza volumul gecii matlasate purtand-o cu articole mulate: fuste creion, blugi skinny si bluze din materiale fluide. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta temperaturilor scazute, geaca matlasata pastreaza caldura chiar daca porti pe dedesubt un item de vara.

Citește și:

Tocurile nu ar trebui sa lipseasca dintr-o tinuta cu articole oversize, cum este geaca matlasata, iar toamna inca ii mai poti purta fara sa iti faci griji ca aluneci pe zapada.

Geci matlasate de toamna

Jacheta matlasata pliabila Jacheta matlasata cu fermoar

Atunci cand iti cumperi o geaca matlasata, sfaturile specialistilor spun sa mizezi pe calitate. O geaca matlasata in care investesti se va ridica la nivelul asteptarilor, va rezista mai mult de un sezon, te va feri cum trebuie de frig si iti va imbraca frumos silueta.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Syda Productions

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.