Setari Cookie-uri

Lidl deschide primul sau pop-up store din Romania, pentru colectia de haine 'esmara by Heidi Klum'

Primul pop-up store Lidl a fost deschis astazi la parterul cladirii Magheru One.

comunicat de presa

esmara by Heidi Klum

De astazi, colectia de haine esmara by Heidi Klum va fi disponibila in primul pop-up store Lidl din Romania - din cladirea Magheru One, Bucuresti -, dar si in magazinele Lidl din toata tara. Colectia a fost lansata simultan in 28 de tari din lume si pune la dispozitia femeilor piese vestimentare versatile, intr-o varietate de stiluri si imprimeuri, la cel mai bun raport calitate pret.

Primul pop-up store Lidl a fost deschis astazi la parterul cladirii Magheru One (Bd. Magheru Nr. 1-3, Bucuresti) si este dedicat colectiei de haine esmara by Heidi Klum, cu tema Heidi and The City, inspirata de New York, orasul preferat al vedetei.

In cadrul magazinului, clientele vor avea parte de o experienta premium de cumparaturi, pot proba piesele vestimentare preferate sau pot apela la consultantii de vanzari, pentru a-si alege cele mai potrivite tinute. Mai mult, produsele din colectie pot fi rezervate si online, prin intermediul formularului pus la dispozitie pe www.lidl.ro, pana in data de 25 septembrie, in limita stocului disponibil, si ridicate ulterior din pop-up store, in termen de cel mult 3 zile. Magazinul va fi deschis in perioada 18 septembrie - 1 octombrie, intre orele 08:00 si 22:00.

Citește și:

Artista INNA a vazut in premiera articolele din colectie si a avut posibilitatea sa le probeze. Prezenta la evenimentul de lansare, aceasta a declarat: „Ma bucur sa fac parte din acest proiect, colectia esmara by Heidi Klum. Piesele sunt cool, din materiale de calitate, necesare in garderoba fiecareia dintre noi. De astazi, femeile din Romania pot gasi in magazinele Lidl elemente care le pot transforma fiecare tinuta intr-o aparitie de senzatie.”

esmara by Heidi Klum

„Asa cum spune si Heidi Klum, moda ar trebui sa fie distractiva, iar colectia creata de ea reuseste sa faca exact acest lucru: sa permita oricarei femei sa experimenteze cu aceste tinute intr-un mod relaxat. Pop-up store-ul esmara by Heidi Klum duce mai departe promisiunea colectiei. Intr-un cadru urban si fresh, vrem ca toate femeile care ii calca pragul sa se simta rasfatate, sa probeze piesele din colectie si sa profite de sfaturile oferite de consultantii nostri”, afirma Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania.

Citește și:

esmara by Heidi Klum

Articolele vestimentare inspirate de una dintre cele mai cosmopolite metropole ale lumii, New York, vor fi disponibile si in toate magazinele Lidl din tara, in perioada 18 - 24 septembrie. Linia vestimentara se remarca prin versatilitate, cuprinzand atat piese pentru un look casual, precum bluze cu maneca scurta (44.99 lei/buc), jeansi (69.99 lei) si hanorace (69.99 lei), dar si piese mai indraznete, care pot scoate in evidenta o tinuta clasica: haine cu imprimeu leopard, precum paltoane (119 lei/buc) sau jachete rock din piele intoarsa (299 lei/buc). Pe langa articolele vestimentare disponibile in marimile 34-44, colectia cuprinde si incaltaminte, precum pantofi stiletto (119 lei), ghete cu toc (139 lei) sau sneakers (99.99 lei), cu marimi cuprinse intre 37 si 41.

Pentru mai multe informatii vizitati:

www.lidl.ro

Citește și:

Facebook Lidl Romania

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.