Setari Cookie-uri

Toamna aceasta, PANDORA te provoaca sa descoperi frumosul

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile.

comunicat de presa:

Colectia de Toamna de la PANDORA este creata printr-o contopire unica de nuante metalice – de la galbenul cald al aurului de 14k si stralucirea rece a argintului 925 la aspectul vintage feminin al PANDORA Rose. Aceste bijuteriile sunt realizate din metale deosebite, perfecte pentru a crea combinatii la moda, pentru ocazii diferite. PANDORA iti ofera baza pe care tu poti apoi construi exact look-ul dorit, care te reprezinta.

Noile serii de bratari, talismane, inele, cercei, coliere si pandantive sunt combinatia perfecta intre minimalism si glam, intre sofisticare si un aer romantic, transpuse in bijuterii finisate manual, realizate din metale veritabile si create cu grija, atentie si drag de catre cei mai iscusiti maestri bijutieri.

Pentru Toamna 2017, PANDORA lanseaza si Bratara Bangle Deschisa – o noua bijuterie Moments care e deopotriva contemporana si cool. Aceasta bratara fixa este versatila, avand capete detasabile, pentru care tu sa poti adauga talismanele preferate acolo unde doresti. De asemenea, iti poti personaliza bratara si schimbandu-i capetele – alege unele minimaliste, lucioase, sau unele cu un efect pavé stralucitor.

Citește și:

O alta noutate a colectiei sunt minunatii Cercei Candelabru, creati prin imbinarea unor tehnici sofisticate de prelucrare a metalului si ornamentari bogate, detaliate. Realizati din argint 925, cerceii din noua serie au segmente impodobite cu nenumarate pietre sclipitoare, care stralucesc in lumina cu fiecare miscare a ta.

#DOSEETHEWONDERFUL #DOPANDORA

Descopera intreaga colectie in magazinele PANDORA si pe www.pandora.net, incepand cu 31 august.

DESPRE PANDORA

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vanzare, incluzand peste 2,100 de magazine-concept.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.