Setari Cookie-uri

Noul site AFI Cotroceni, o experienta online completa pentru clienti

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta lansarea unui nou site creat sa ofere o experienta online completa, indiferent de dispozitivul de pe care este accesat.

comunicat de presa:

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta lansarea unui nou site creat sa ofere o experienta online completa, indiferent de dispozitivul de pe care este accesat. Noile functionalitati fac navigarea extrem de usoara si le dau posibilitatea clientilor sa fie la curent cu noutatile, dar si cu cele mai recente promotii ale brandurilor preferate.

Noul site, accesibil la adresa www.aficotroceni.ro, este construit pe ideea de a explora online universul AFI Cotroceni, de a descoperi cele mai noi informatii privind centrul comercial si brandurile partenere, dar si evenimentele care au loc in mod curent.

Cele mai importante functionalitati ale site-ului sunt search-ul predictibil (prin care gasesti cu usurinta informatiile dorite), tab-urile speciale (afli rapid noutati despre brandurile preferate, descoperi recomandarile de distractie sau faci un tur virtual al centrului comercial), harta interactiva (te ajuta sa gasesti imediat magazinul dorit) si street view (explorezi orice colt din AFI Cotroceni).

Citește și:

La acestea se adauga si meniul intuitiv, care cuprinde mai multe sectiuni: Evenimente (poti descoperi evenimentele din centrul comercial si poti salva datele in Google Calendar), Shopping, Food & Drinks, Distractie, Servicii (gasesti brandurile preferate si iti pot structura usor, prin tab switch, informatiile de care ai nevoie), VIP Club (descoperi avantajele de a fi intr-un club exclusivist), informatii despre Gift Card (pentru momentele in care vrei sa-i surprinzi pe cei dragi) si Feedback (poti lasa impresiile si recomandarile privind experienta in centrul comercial sau pe noul site).

„Suntem foarte incantati ca putem veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu un nou site, care se remarca prin designul responsive, este usor de folosit pe orice dispozitiv, si este creat in ton cu cele mai noi standarde. De acum, clientii nostri se pot bucura de o experienta de cinci stele si in online, asa cum i-am obisnuit deja in centrul comercial. Cei care isi fac cumparaturile la noi stiu ca punem mare pret pe calitate si servicii premium si ii asiguram ca raspundem acelorasi exigente si pe noul site, unde le oferim informatii, interactivitate, dinamism, simplitate si usurinta de navigare”, a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Manager, AFI EUROPE.

Citește și:

Noul site, www.aficotroceni.ro, va fi actualizat constant, pentru a fi in permanenta la inaltimea asteptarilor clientilor, care se vor bucura de si mai multa interactivitate si de noi functionalitati care vor crea instant legaturi intre utilizatori si produsele preferate, transformand orice accesare intr-o experienta multimedia memorabila.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.