Setari Cookie-uri

3 tinute WOW, inspirate de metropola New York

In colectia esmara by Heidi Klum vei gasi piese vestimentare inedite, extrem de versatile si de stylish, create de celebrul model international pentru Lidl.

comunicat de presa

Te pregatesti pentru o intalnire cu tipul pe care l-ai cunoscut in urma cu cateva zile si cu care ai vorbit non-stop de atunci; vorbesti cu prietenele tale pe grupul de chat si va hotarati spontan sa iesiti in oras; la finalul saptamanii, urmeaza petrecerea aceea pe care o astepti cu nerabdare de ceva vreme - pentru aceste momente, dar si pentru un stil vestimentar chic si modern zi de zi, este important sa ai in garderoba piese pe care le poti combina usor, in care sa te simti comod si care te pun in valoare in orice situatie.

In colectia esmara by Heidi Klum vei gasi piese vestimentare inedite, extrem de versatile si de stylish, create de celebrul model international pentru Lidl. Heidi Klum este un fashion icon veritabil, care nu mai are nevoie de nicio prezentare si care a fost intotdeauna un trendsetter in materie de moda. Esmara by Heidi Klum poarta semnatura sa, fiind inspirata de New York, orasul sau preferat. Colecția oferă un aspect urban, cu efect wow: pantaloni Leo print și topuri delicate, jachete Bomber și Super Skinny Jeans, dantele rafinate și jachete din piele în stil rock, nuanțe de albastru strălucitor sau cognac cald. Le gasesti pe toate in pop-up store-ul esmara by Heidi Klum din cladirea Magheru One, din Bucuresti, care este deschis pana pe 1 octombrie.

Citește și:

Asadar, pentru un plus de inspiratie atunci cand te pregatesti pentru un date, o intalnire cu cele mai bune prietene sau un super-party, iti prezentam mai jos 3 outfit-uri prin care vei atrage toate privirile.

Comod & chic

esmara by Heidi Klum
Paietele vor scoate din monotonie orice tinuta simpla. Jacheta stralucitoare de la esmara by Heidi Klum este completata perfect de o pereche de skinny jeansi negri si o pereche de sneakers de aceeasi culoare. Cu un look in tendinte si o tinuta confortabila, vei sta toata seara la povesti cu prietenele tale si vei fi admirata pentru stilul tau personal.

Efect WOW la date

esmara by heidi Klum Trend alert: imprimeul leopard este un must-have al serilor distractive. Secretul pentru a-l purta cu stil este sa creezi un outfit care, in rest, include piese simple, in culori neutre. Indrazneste sa porti camasa si pantofii cu toc Leo, alaturi de o fusta neagra, cu un detaliu metalic subtil, si un cardigan lung, uni, si vei avea o tinuta atragatoare si originala.

Citește și:

Let’s party!

esmara by Heidi Klum O piesa de tip little black dress trebuie sa existe in garderoba oricarei femei. Alege modelul din dantela din colectia esmara by Heidi Klum, alaturi de ghetele din piele, cu toc, si jacheta cognac din piele intoarsa si poti fi sigura ca ai un outfit senzational din punct de vedere cromatic si stilistic. Combinatia este ideala pentru un eveniment de seara, un party sau o cina la restaurant.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.