Setari Cookie-uri

Rochia de seara tip sirena - sublima si fermecatoare!

Rochia tip sirena este genul ala de rochie care nu te transforma intr-o printesa, ci mai degraba intr-o celebritate de la Hollywood care straluceste pe covorul rosu.

Rochia tip sirena este visul oricarei femei, indiferent de varsta. Pentru ca rochia tip sirena este sublima, este fascinanta si mai indrazneata decat oricare dintre "rivalele" ei.

Daca vrei sa te prezinti in fata celorlalti cu un aer misterios, sa fii eleganta si ispititoare in acelasi timp, opteaza pentru acest model de rochie. Eu am cinci propuneri pentru tine:

Rochie sirena cu peplum

Rochia tip sirena cu peplum este pentru cele mai elegante dintre voi, iar modelul din imagine este cel mai cuminte.

Nu o recomand neaparat la un eveniment cum este nunta, pentru ca acolo ai voie sa fii cat de indrazneata vrei, dar la un eveniment monden care se desfasoara la un restaurant fitos si invitatii sunt din lumea buna, este cea mai potrivita.

Rochie tip sirena de seara

Modele diferite rochii de seara

Rochie sirena fara maneci

O rochie sirena rosie fara maneci?? Ce poti sa iti doresti mai mult atunci cand vrei sa fii atractia momentului?

Citește și:

Nu e nevoie sa iti spun ca tu, cea care va imbraca aceasta minunata rochie, trebuie sa fii pana atunci obisnuita cu complimentele, cu privirile curiosilor si cu gandurile obraznice care apar ca avalansa in imaginatia celor care te vor vedea. Lasa-te admirata!

Rochie tip sirena fara maneci

Alege rochia care ti se potriveste

Rochie sirena cu volane

Rochia tip sirena se poarta cu atitudine. Nu e nevoie sa lasi totul la vedere ca sa se intrebe oamenii "cine-i domnisoara, oare cine-i domnisoara?", ci uneori este nevoie doar de atitudinea corespunzatoare.

Asadar, la urmatorul eveniment la care esti nevoita sa mergi, alege sa imbraci rochia tip sirena neagra, cu volane si cu guler inalt, cele mai inalte tocuri in picioare si o pereche de cercei cu pietre pretioase.

Rochie tip sirena neagra

Vezi si alte rochii de seara

Rochie sirena nude

Daca vrei sa ii faci pe ceilalti sa pacatuiasca cu gandul si mai mult decat o fac la simpla ta aparitie intr-o rochie tip sirena, opteaza pentru rochia sirena nude.

Citește și:

Formele tale acoperite perfect de o rochie in nuanta pielii o sa opreasca respiratia atat a barbatilor, cat si a femeilor. Este o rochie in care o sa stralucesti la propriu si la figurat si care isi merita locul in garderoba ta.

Rochie tip sirena nude

Rochii elegante pentru orice silueta

Rochie sirena cu spatele gol

Am o prietena care spune mereu: "o data suntem tinere si avem trupul asta, hai sa profitam", sugerand ca ar trebui sa imbracam cele mai indraznete combinatii vestimentare si sa ne pozam cat putem de mult.

Acelasi sfat ti-l ofer si tie, plus recomandarea unei rochii tip sirena cu spatele gol care sa te puna in valoare.

Rochie sirena cu spatele gol

Vezi si alte rochii tip sirena


Pentru la final am pastrat un citat al Sophiei Loren care mi-a placut mult:

"Rochia unei femei trebuie să fie ca un gard din sârmă ghimpată: îşi serveşte scopul său fără să obstrucţioneze vederea.".

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.