Setari Cookie-uri

Modele de cizme UGG Australia pe care sa le vanezi de Black Friday 2017

Fix in acest moment imi doresc sa am in picioare o pereche de cizme UGG, din simplul motiv ca imi este frig si simt nevoia sa imi bag picioarele in ceva foarte calduros si moale. Cum nu ma aflu acasa ca sa ma cuibaresc intr-o plapuma groasa, as avea nevoie de perechea de incaltari care sa faca minuni pe loc.

Si nicio alta pereche de incaltaminte nu o sa reuseasca sa iti incalzeasca mai bine picioarele decat cizmele UGG. Pot fi ele scurte sau lungi, materialul din care sunt confectionate si blanita de pe interior iti protejeaza cel mai bine picioarele.

Nu le purta cand ploua sau cand zapada a inceput sa se topeasca pe strazi, in schimb foloseste-te de ele in orice alta zi friguroasa de toamna si de iarna.

Cizme UGG Australia pentru sezonul rece

Singura mea problema cu cizmele UGG este ca sunt mult prea scumpe. Intr-adevar, gasim la orice pas modele copiate, dar asta ar insemna sa dam o suma de bani pe ceva ce se deterioreaza rapid si nici nu isi face treaba asa cum ar trebui. Investeste in calitate!

Prin urmare, ca sa beneficiez de o pereche de cizme UGG Australia originale, trebuie sa astept doua lucruri: sa imi fie facute cadou sau sa vina luna noiembrie si sa se dea startul reducerilor de Black Friday. Nu mai este mult pana la Black Friday 2017, asa ca acum este momentul potrivit sa cautam modelele care ne plac cel mai mult, sa le trecem in wishlist si cand se apropie marele eveniment sa intram pe ele si sa profitam de micsorarea preturilor.

Citește și:

Cizme UGG inalte

Cizme UGG Australia cu talpa Cizme UGG Australia inalte

Cizme UGG scurte pentru toamna-iarna

Chiar daca am vazut si cazuri nefericite, cand fetele au purtat cizmele pana intr-un punct deplorabil, UGG-urile sunt chiar dragalase. Trebuie doar sa stii sa ai grija de ele si sa iti dai silinta sa le pastrezi cat mai curate. Cum spuneam mai sus, nu le purta pe ploaie si zapada.

Cel mai mult ma bucur cand vad cizmele UGG in tinute care au in componenta rochii si fuste in clos, paltoane de iarna si trenciuri de toamna. Sunt tinute elegante cu aer romantic si tineresc in care te vei simti super confortabil in orice moment al zilei.

Chiar daca acum esti total impotriva acestor incaltari, crede-ma ca trebuie sa le dai o sansa ca sa le intelegi farmecul. Si odata ce le vei incerca, nu o sa vrei sa mai scapi de ele.

Cizme UGG scurte

Cizme UGG negre din piele intoarsa Cizme UGG Australia maro

Citește și:

Black Friday este cel mai mare eveniment dedicat cumparaturilor si reducerilor, asteptat cu sufletul la gura de oameni din intreaga lume. Conform traditiei, daca nu se fura startul, asa cum se intampla de cativa ani, Black Friday 2017 este asteptat in America pe 24 noiembrie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Cocoo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.