Setari Cookie-uri

Ghete de iarna pe care trebuie sa le treci pe lista cat mai repede

Nu lasa iarna sa te indispuna din cauza nametilor care se formeaza si a gerului care paralizeaza intreg orasul. Achizitioneaza din timp o pereche de ghete care sa iti fie alaturi la bine si la rau si care sa te ajute sa creezi cele mai cool outfit-uri.

Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand pornesti in cautarea ghetelor de iarna este ca trebuie sa fie de calitate. Pielea naturala ofera confort si caldura picioarelor, si rezistenta ghetelor. Mai apoi, ghetele ar trebui sa fie si imblanite - calcam pe moale si aduce un plus de caldura. Stiu ca sunt scumpe, dar eu am cautat modele la preturi accesibile.

Si am gasit modele de ghete de iarna care sa placa tuturor, indiferent de stilul vestimentar pe care il adoptati. Sunt ghete de iarna ce pot fi introduse cu usurinta in outfit-uri casual, dar si pentru tinute elegante si romantice. Alege-le dupa cum iti dicteaza inima.

Ghete de iarna inalte

Daca vrei sa te simti complet protejata chiar si atunci cand zapada s-a asternut in strat gros, ai nevoie de niste ghete inalte.

Chiar daca nu sunt inalte pana la genunchi, ghetele pot fi purtate cu dresuri si/sau sosete lungi ce ies din gheata si raman la vedere pentru un look cool.

Citește și:

Ghetele de iarna cu catarame si alte aplicatii vin in ajutor atunci cand vrei sa imbraci o tinuta eleganta, cand vrei sa obtii o tinuta casual-romantica (fusta, pulover si palton) sau ai nevoie de ceva care sa mearga cu blugi.

Ghete de iarna inalte

Vezi mai multe modele de ghete

Ghete de iarna din piele

Macar iarna sa pui pret pe calitatea incaltamintei. Pentru ca iarna ai nevoie de o pereche de ghete din piele naturala, pentru ca sunt mai rezistente si iti ofera confortul si caldura de care ai nevoie.

Plus ca, ghetele de iarna nu sunt ceva ce se schimba odata cu moda, deci nu trebuie schimbate de la an la an.

Ghete de iarna din piele

Vezi si alte modele de ghete din piele

Ghete de iarna imblanite

Nu ma impac foarte bine cu ghetele sau cizmele de iarna inalte, asa ca toata iarna o sa ma vezi purtand bocanci sau ghete scurte.

Si prefer ghetele imblanite, pentru ca daca tot sunt scurte si risc sa imi intre frigul pe alocuri, macar sa stiu ca ma pot incalzi imediat. Iar modelul din imaginea alaturata este pur si simplu... perfect.

Citește și:

Ghete de iarna imblanite

Modele diferite de ghete de iarna imblanite

Ghete de iarna scurte

Ghetele de iarna scurte sunt ce trebuie atunci cand esti pe fuga si nu ai timp sa gandesti un outfit super cool care sa te scoata in evidenta.

Scoate din dulap perechea preferata de jeansi sau pantalonii de piele, puloverul ala gros si larg, ia din cuier paltonul si fularul, pun in picioarele ghetele astea scurte cu catarame si uite asa s-a format un outfit cat se poate de simplu, dar de efect.

Ghete de iarna scurte

Ghete de iarna scurte pentru diferite stiluri


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By AlexMaster

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.