Setari Cookie-uri

6 pulovere pentru el pe care sa i le oferi cadou toamna aceasta

Pentru astazi m-am gandit sa dedic un intreg material lui. Lui, acelui barbat din viata mea, acelui barbat din viata ta, acelui barbat care in fiecare zi este acolo si ne alimenteaza starea de bine si ne da putere sa facem fata oricarei piedici.

Uneori ne alimenteaza starea de bine fara sa depuna un minim de efort, este suficient sa il stim acolo. El este cel mai important barbat din viata noastra, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie iubitul nostru, partenerul de viata, el poate sa fie fratele, tatal sau bunicul.

Pentru toti acestia, de la mic la mare, am pregatit o mica lista cu cele mai calduroase, moderne si elegante pulovere pe care sa i le oferi cadou toamna aceasta. Fara motiv.

Pulovere elegante pentru el

Barbatii s-au schimbat mult. Sau am crescut eu si acum observ alt gen de barbati pe strada.

Barbatii care imi ies in cale sunt toti eleganti, sunt toti imbracati bine, miros frumos si zambesc fermecator. Barbatii care imi plac mie, desi nu am un tipar, poarta acum pantaloni pe masura lor, camasa, pulover si trenci/palton. Spun "acum" si "pe masura lor", pentru ca in adolescenta ma indragosteam doar de baietii cu pantaloni largi. Foare largi.

Citește și:

Acum sunt mai mult pe genul David Beckham si Jude Law, care poarta pulovere elegante, colorate sau in gundi, cu sau fara camasa pe dedesubt. Un deliciu pentru privirile curioase.

Pulovere elegante pentru barbati

Pulover din lana Pulover cu decolteu in V Pulover tricotat cu model in dungi

Pulovere de toamna pentru barbati

Ofera-le barbatilor din viata ta cele mai moderne pulovere. Nu da banii pe ceva ce nu ar purta, mai bine baga de seama cu atentie la hainele pe care le poarta in ultima vreme, vezi daca si-a schimbat sau nu stilul, si ia-i ceva ce o sa poarte cu mandrie.

Daca este innebunit dupa hainele de firma, fa-i pofta! Gasesti in magazinele online sute de pulovere de la branduri cunoscute si dintre toate sigur il gasesti si pe cel potrivit lui.

Nu ocoli puloverele care se inchid cu fermoar - sunt o solutie chiar si pentru cei care nu poarta pulovere, dar au nevoie de o haina care sa le tina cald in sezonul rece.

Citește și:

Pulovere de toamna

Pulover U.S. Polo Pulover Marshall Original Pulover cu fermoar

Cred ca o sa dedic mai multa atentie barbatilor de acum inainte. Ma refer in materialele pe care le scriu aici. O sa culeg informatii, o sa ma inspir si o sa creez materiale care sa te ajute pe tine, si pe mine, sa ajungem mai usor la inimile celor care ne sunt dragi. Sa ii bucuram, sa ii rasfatam si astfel sa fim si noi implinite spiritual. Daca ei sunt fericiti, si noi suntem.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Creative Lab

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.