Setari Cookie-uri

MALVENSKY deschide primul Malvensky Store in Bucuresti

Malvensky Corporation a implinit cinci ani de cand isi onoreaza misiunea de a traduce simboluri, traditii si folclor in aur si diamante.

comunicat de presa

Malvensky

Povestea Malvensky incepe in 2012 cu o bijuterie simpla, creata de catre Malvina Cservenschi, din dorinta de a aduce valoare in viata oamenilor dragi. Dupa 5 ani, Malvensky si-a castigat locul intre cele mai iubite branduri de bijuterii din Romania, mai ales prin designul impecabil si prin abilitatea cu care a reintrepretat traditiile si simbolurile locale intr-un context modern si contemporan.

De-a lungul timpului, Malvina Cservenschi a creat colectii reprezentative atat pentru cultura romaneasca, cat si pentru cultura internationala.

Colectia Infinity, colectia celor Sapte Arhangheli, Colectia de esarfe Marame, Baby Malvensky si My First Diamond sunt doar cateva exemple de colectii extrem de iubite de romani si nu numai, pentru ca in toate aceste colectii exista forta mesajului, valorea traditiilor si eleganta design-ului specific Malvensky.

Citește și:

Anul acesta, fondatorul si designer-ul Malvina Cservenschi a trecut granitele Romaniei in procesul de creatie si a lansat o colectie premium care onoreaza traditii orientale: colectia The Heart of Orient vine cu o propunere de lux, rafinament si eleganta duse la urmatorul nivel de tehnica si design. Astfel ca, de la an la an, Malvensky creste, invata, creeaza, serveste si onoreaza pe de o parte traditiile lumii, pe de alta parte dorintele si mesajele clientilor.

“Din aceasta stare, de creatie si dorinta pentru excelenta, venim catre clientii nostri cu un magazin reprezentativ Malvensky, un sediu nou cu amplasament premium pe strada Paris, cu un design interior gandit alaturi de experti romani dar si experti de renume international si, bineinteles, o atmosfera deosebita, pe cat de luxoasa, pe atat de curata, relaxanta, primitoare. Noul sediu vine sa completeze viziunea noastra de excelenta, nu doar in design dar si in calitatea relatiei pe care o avem cu fiecare dintre clientii nostri.”

Citește și:

"Un vis devenit realitate! Mi-am dorit sa creez un univers perfect, un loc magic care sa ofere o experienta completa, care sa-ti acapareze si sa-ti seduca toate simturile”, spune Malvina Cservenschi - owner Malvensky Store.

Este o poarta de intrare intr-o alta lume, lumea Malvensky, un spatiu rafinat in care te cuceresc pe rand explozia de energie, caldura, zambetul, povestile, traditiile traduse in aur si diamante.

Un univers in care fiecare client Malvensky sa simta, ca nicaieri in alta parte, ca emotiile si dorintele sale sunt solutionate personalizat, cu aceeasi grija si atentie de care are nevoie fiecare piesa creata”, adauga designerul.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.