Setari Cookie-uri

Dantela, materialul vedeta la noile piese SevenSins.ro

Lenjeria sexy, chemise-urile si body-urile realizate din dantela neagra revin in prim-plan, iar modelele extravagante cu decupaje si corsete castiga din ce in ce mai mult teren.

comunicat de presa

Sezonul acesta, tendintele in materie de moda se invart in jurul denimului, al motivelor florale si al nuantelor de rosu. La capitolul lenjerie intima, lucrurile stau insa diferit. Desi dantela, in special cea de culoare neagra, nu iese niciodata din trend, sunt perioade in care popularitatea sa creste. Astfel, in acest sezon lenjeria sexy, chemise-urile si body-urile realizate din dantela neagra revin in prim-plan, iar modelele extravagante cu decupaje si corsete castiga din ce in ce mai mult teren.

Feminitate, eleganta si mister – intr-un cuvant, dantela.

Articolele de dantela pot fi purtate indiferent de momentul zilei, fiindca sunt practice si confortabile. In situatii mai aparte, cand o atitudine misterioasa se incadreaza de minune in peisaj, este recomandata dantela neagra, aceasta fiind in acelasi timp eleganta si provocatoare. O femeie care alege lenjerie intima din dantela neagra va impresiona cu siguranta, astfel capatand si un boost de incredere in sine.

Citește și:

Dantela este unul dintre materialele specific feminine, fiind folosita adesea la ornarea hainelor si a pieselor de lenjerie intima. La origine, dantelaria este un mestesug antic ce provine din Italia, mai precis Venetia. Initial, dantela era folosita pentru infrumusetarea manusilor, a esarfelor sau a pantofilor si era purtata de femeile cu pozitie sociala. Astazi o regasim incorporata in articole vestimentare din ce in ce mai diverse, de la rochii de ocazie pana la haine casual, pantofi, lenjerie, pijamale. Asortata corespunzator, aceasta poate fi elementul care defineste o tinuta si acorda un plus de stil considerabil unui look.
Cu toate acestea, nu foarte multe femei aleg sa o includa in outfit-uri de zi cu zi, pe considerentul ca este prea extravaganta. In cazul lenjeriei intime insa, dantela este materialul ideal in orice situatie.

Citește și:

Noutati de toamna de la SevenSins

Colectiile de lenjerie intima de pe SevenSins.ro sunt intotdeauna adecvate anotimpurilor si tendintelor aferente acestora, motiv pentru care cea mai noua serie de produse este alcatuita din piese confectionate din materiale dantelate sau lucioase. Croielile acestora sunt inedite si nonconformiste, gratie accesoriilor de tipul unor benzi elastice sau al corsetelor inserate, in cazul seturilor provocatoare. De asemenea, croielile mulate insotite de decupaje sexy care pun in valoare formele corpului, in special talia si bustul, devin din ce in mai cautate si se regasesc in noutatile sezonului.

Accesorizarea cu diverse tipuri de dantela, in special cea cu modele florale diverse, este des intalnita la noile articole SevenSins, unele dintre ele fiind realizate integral din dantela sau tul fin cu accente dantelate. Cu ajutorul acestora, orice femeie poate deveni o aparitie atragatoare, care surprinde privirea in mod placut. Lenjeria intima adecvata contribuie la cresterea increderii in propria persoana, iar eleganta pe care o denota este specific feminina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.