Setari Cookie-uri

Walk in my shoes si provocarea Verogia

Verogia isi propune sa darame mitul luxului la preturi exorbitante, pentru ca fiecare femeie sa paseasca increzatoare in fortele proprii, indiferent de sezon.

comunicat de presa

verogia Anul acesta a insemnat pentru mine un maraton al evenimentelor. Party-uri, nunti si alte prilejuri de sarbatoare s-au inghesuit in calendar, fiecare soptindu-mi aceeasi provocare: cu ce sa ma incalt? Pare simplu, dar nu e nici pe departe asa.

Pantofii cu toc sunt superbi, dar aproape de fiecare data mandria de a ii purta dispare rapid din peisaj si de la virez spre . Ceea ce este un No No. E clar, am nevoie sa descopar ACEA pereche cu care sa fiu perfect compatibila. In care sa ma simt la fel de bine, indiferent de numarul de ore in care i-am purtat. Un design cu care sa am o chimie…cam acelasi lucru ca atunci cand te afli in cautarea jumatatii. Pe scurt: pantofii perfecti.

verogia

Ei bine, pantofii perfecti exista. Aceia pe care nu mai vrei sa ii descalti, chiar daca te afli la finalul unei zile pline, in care ai pierdut numarul pasilor facuti. Aceia care te reprezinta si care iti doresti sa te insoteasca in plimbari lungi si lenese sau in curse contra-cronometru. Si sunt mai aproape decat crezi.

Citește și:

Verogia isi propune sa darame mitul luxului la preturi exorbitante, pentru ca fiecare femeie sa paseasca increzatoare in fortele proprii, indiferent de sezon. Fie ca esti mereu la curent cu tendintele, gata sa atragi toate privirile la un eveniment important sau in cautarea balerinilor comozi, in colectiile Verogia vei gasi cu siguranta perechea perfecta.

Fabricati cu pasiune si migala in Romania, din piele naturala italieneasca de cea mai buna calitate la interior si exterior, pantofii Verogia te vor convinge de la prima purtare ca ai facut o alegere inspirata.

verogia Singura veste si mai buna este ca in universul Verogia vei gasi mai mult decat pantofi si ghete: gentile si accesoriile cu finisaje impecabile, verificate in detaliu inainte de a iesi din atelier, intregesc definitia elegantei.

Produsele gata sa iti faca viata mai frumoasa, dar si mix-ul cuceritor al colectiei Red Carpet te asteapta sa le descoperi pe www.verogia.ro

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Octombrie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.